Hako Ground & Garden AB söker Säljare till Division Park & Mark

Sista ansökningsdag: 2012-06-15

Hako Ground & Garden AB

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika produktområden/divisioner som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industri-gruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor i Stockholm, Malmö Västerås och Kumla. Koncernen har ca 135 anställda och omsätter ca 500 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vår Division Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning av Toro gräsklippare, transportfordon m.m, Kioti kompakttraktorer, Hako Sopmaskiner, LM Trac redskapsbärare. Våra kunder utgörs av Kommuner, Fastighetsbolag, Kyrkor, Entreprenörer, industri m.fl.

Du kommer att utgå från vårt försäljningskontor i Järfälla. Vi förutsätter att du har erfarenhet som säljare och är van med resor och övernattningar i tjänsten. Vidare ska du vara affärsorienterad, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt och kreativt för att nå uppsatta säljmål. Goda kunskaper i engelska är ett plus då det är koncernspråk och flera utbildningar görs på engelska. E-körkort är ett plus!

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår Divisionschef Park & Mark
Peter Guterstam via telefonväxeln 035-100 000.

Skicka din ansökan senast den 15 juni 2012
till Peter.Guterstam@hako.se


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Marimi söker
Marimi söker Servicetekniker Mobilamaskiner
Som maskinmekaniker hos Marimi kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten utav olika maskiner inom väg och underhåll samt entreprenadmaskiner.
Införd: 2017-03-13
Sista ansökningsdag: 2017-04-10

Hako Ground & Garden AB söker
Hako söker Demonstratör till vårt affärsområde Golf
Vi söker en självständig, positiv och kundorienterad maskindemonstratör. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leverera och demonstrera våra golfmaskiner från välrenommerade varumärken såsom Toro, Kioti och Yamaha.
Införd: 2017-03-08
Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Drottningholms Entreprenad AB söker
Erfaren transportledare till Drottningholms Entreprenad AB
Drottningholms Entreprenad AB fortsätter att expandera i snabb takt och vi söker därför ytterligare en Transportledare till vårt kontor på Ekerö.
Införd: 2017-02-19
Sista ansökningsdag: 2017-04-01

Stig Machine söker
Stig Machine söker Service mekaniker
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste