Hako Ground & Garden AB söker Säljare till Division Park & Mark

Sista ansökningsdag: 2012-06-15

Hako Ground & Garden AB

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika produktområden/divisioner som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industri-gruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor i Stockholm, Malmö Västerås och Kumla. Koncernen har ca 135 anställda och omsätter ca 500 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vår Division Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning av Toro gräsklippare, transportfordon m.m, Kioti kompakttraktorer, Hako Sopmaskiner, LM Trac redskapsbärare. Våra kunder utgörs av Kommuner, Fastighetsbolag, Kyrkor, Entreprenörer, industri m.fl.

Du kommer att utgå från vårt försäljningskontor i Järfälla. Vi förutsätter att du har erfarenhet som säljare och är van med resor och övernattningar i tjänsten. Vidare ska du vara affärsorienterad, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt och kreativt för att nå uppsatta säljmål. Goda kunskaper i engelska är ett plus då det är koncernspråk och flera utbildningar görs på engelska. E-körkort är ett plus!

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår Divisionschef Park & Mark
Peter Guterstam via telefonväxeln 035-100 000.

Skicka din ansökan senast den 15 juni 2012
till Peter.Guterstam@hako.se


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Scanlaser AB söker
Scanlaser AB söker Teknisk Säljare
Vill du jobba med den senaste tekniken och gillar att jobba med frihet under ansvar? Då ska du söka denna tjänst! Säljarbetet är mycket varierande och består av allt från praktisk rådgivning, konsultation, offertförfarande och uppföljning, till att skapa, samt utveckla relationer med Scanlasers befintliga kunder.
Införd: 2016-08-18
Sista ansökningsdag: 2016-08-31

Scanlaser AB söker
Scanlaser AB söker servicetekniker
Vi söker en teknikintresserad servicetekniker till södra regionen
Införd: 2016-08-17
Sista ansökningsdag: 2016-09-02

Rosenqvist Maskin AB söker
Mekaniker/Tekniker Rosenqvist Maskin
Mekaniker/Tekniker till vår verkstad i Jönköping
Införd: 2016-08-17
Sista ansökningsdag: 2016-09-15

Traktor & Maskin i Sörmland AB söker
Servicetekniker/Partner, Traktor & Maskin i Sörmland AB
Vi söker en erfaren driven mekaniker i området Nordöstra Sörmland/ Södertörn.
Införd: 2016-05-04
Sista ansökningsdag:

Söderberg & Haak söker
Teknisk support och Reservdels support Komatsu
Vi söker en Teknisk support Komatsu och en Reservdels support Komatsu.
Införd: 2016-03-14
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste