Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

AS FORS MW är en estnisk koncern etablerad 1992 med svenskt ägande. Företaget utvecklar, producerar, marknadsför samt säljer skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Våra kunder återfinns på alla kontinenter i allt från de minsta till de största företagen. I nuläget har företaget 140 anställda med säte i Estland samt Sverige och Kina. Omsättningen ligger runt 200 MSEK.

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen. Gärna med erfarenhet av någon av bolagets produkter. Goda kunskaper inom hydraulik är ett måste. Kunskaper inom elektronik premieras. Det svenska dotterbolaget Farma Norden AB där, tjänsten är lokaliserad, är det mindre företaget i den större globala koncernen. Det innebär att uppgifterna kommer att variera i takt med den dagliga verksamheten. Du kommer att agera såväl direkt mot slutkund som gentemot professionella serviceanläggningar kring service och support samt reservdelshantering. Samtidigt söker vi någon som kan leda, organisera och utveckla verksamheten på plats.

Tjänsten som eftermarknadsansvarig på Farma Norden AB kräver drivkraft, kommunikationsförmåga och goda samarbetsegenskaper. Du ska ha förmågan att organisera och strukturera ditt arbete såväl som andras. Vi arbetar i nära kontakt med våra användare. Mässdeltagande i Fors MW mässor är en del av eftermarknadsarbetet.

Som person är du en trygg teamspelare som har förmåga att bygga broar inom en organisation och mellan funktioner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Goda kunskaper i engelska (även teknisk engelska) är en förutsättning och fler språk är meriterande. Vi ser gärna seniora sökande till tjänsten. Bolaget arbetar med Monitor som produktionsstyrningssystem. Din arbetstid är mestadels förlagd till vårt eftermarknadskontor i Norrköping.

Vid frågor, välkommen att kontakta Stefan Blom på tfn: +46 70 200 59 13.

Ansökan med meritförteckning sändes senast 2017-09-30 via e-mail till candidates@forsmw.com


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Hako Ground & Garden AB söker
Säljsupport/koordinator till Hako Ground & Garden AB
Som säljsupport/koordinator har du en viktig roll att stötta vår affärsområdes- och produktchef samt våra säljare i det dagliga arbetet. Rollen innebär arbete med allt i från offertsupport, leverantörskontakter, statistik till kundbesök och säljmöten.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Hako Ground & Garden AB söker
Distriktsansvarig maskinsäljare - Stockholm Syd till Hako Ground & Garden AB
Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Hako Ground & Garden AB söker
Distriktsansvarig säljare affärsområde Golf till Hako Ground & Garden AB
Vi söker nu en självgående och kreativ distriktsansvarig säljare till vårt affärsområde Golf med distriktet Östergötland, Närke, Värmland och delar av Västmanland som arbetsområde.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Söderberg & Haak Veddige söker
Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige
Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:

Wacker Neuson Group söker
Wacker Neuson i Göteborg och Stockholm söker Fälttekniker!
Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller lantbruksmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet eller har du branscherfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.
Införd: 2017-10-30
Sista ansökningsdag:

Rölunda Produkter AB söker
Erfaren grävmaskinist till Rölunda Gård
Efter många års väl utfört arbete så börjar vår torvtäktsansvarige fundera på pension. Vi söker därför en skötsam person till ett fritt och självständigt arbete.
Införd: 2017-09-28
Sista ansökningsdag:

AB Hüllert Maskin söker
Hüllert Maskin söker Maskinsäljare
Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:

Söderberg & Haak söker
Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal
Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste