Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

AS FORS MW är en estnisk koncern etablerad 1992 med svenskt ägande. Företaget utvecklar, producerar, marknadsför samt säljer skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Våra kunder återfinns på alla kontinenter i allt från de minsta till de största företagen. I nuläget har företaget 140 anställda med säte i Estland samt Sverige och Kina. Omsättningen ligger runt 200 MSEK.

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen. Gärna med erfarenhet av någon av bolagets produkter. Goda kunskaper inom hydraulik är ett måste. Kunskaper inom elektronik premieras. Det svenska dotterbolaget Farma Norden AB där, tjänsten är lokaliserad, är det mindre företaget i den större globala koncernen. Det innebär att uppgifterna kommer att variera i takt med den dagliga verksamheten. Du kommer att agera såväl direkt mot slutkund som gentemot professionella serviceanläggningar kring service och support samt reservdelshantering. Samtidigt söker vi någon som kan leda, organisera och utveckla verksamheten på plats.

Tjänsten som eftermarknadsansvarig på Farma Norden AB kräver drivkraft, kommunikationsförmåga och goda samarbetsegenskaper. Du ska ha förmågan att organisera och strukturera ditt arbete såväl som andras. Vi arbetar i nära kontakt med våra användare. Mässdeltagande i Fors MW mässor är en del av eftermarknadsarbetet.

Som person är du en trygg teamspelare som har förmåga att bygga broar inom en organisation och mellan funktioner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Goda kunskaper i engelska (även teknisk engelska) är en förutsättning och fler språk är meriterande. Vi ser gärna seniora sökande till tjänsten. Bolaget arbetar med Monitor som produktionsstyrningssystem. Din arbetstid är mestadels förlagd till vårt eftermarknadskontor i Norrköping.

Vid frågor, välkommen att kontakta Stefan Blom på tfn: +46 70 200 59 13.

Ansökan med meritförteckning sändes senast 2017-09-30 via e-mail till candidates@forsmw.com


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


LHS Maskiner AB söker
LHS Maskiner söker Case IH säljare
LHS Maskiner är i behov av en till lantbrukssäljare. Du kommer att få ett eget område att arbeta på.
Införd: 2018-06-19
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

EES Kycklinglast AB söker
Kycklinglastare till EEA´S Kycklinglast AB
Kycklinglastare söker personal till vår verksamhet inom kycklinglastning.
Införd: 2018-06-05
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

 

Senaste