Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

AB Hüllert Maskin är generalagent för Merlo som är marknadsledande teleskoplastare i Sverige. Hüllerts har huvudkontor i Vara, säljkontor i Stockholm och Göteborg, samt ett rikstäckande nät av återförsäljare och verkstäder. Läs mer på www.hullert.se eller kontakta Andreas Tagesson, 073-369 32 00

Maskinsäljare till Stockholmsregionen

AB Hüllert Maskin söker säljare av Merlo teleskoplastare. Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.

Ditt arbete är självständigt med arbetsplats i anslutning till vår serviceverkstad i Arlandastad. Vi ger dig kontinuerlig uppbackning med utbildning och support från huvudkontoret.

Vill du vara med i vårt Merlo-lag så sänder du in handlingarna till: ansokan@hullert.se

Läs mer på www.hullert.se eller kontakta Andreas Tagesson, 073-369 32 00


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste