Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

AB Hüllert Maskin är generalagent för Merlo som är marknadsledande teleskoplastare i Sverige. Hüllerts har huvudkontor i Vara, säljkontor i Stockholm och Göteborg, samt ett rikstäckande nät av återförsäljare och verkstäder. Läs mer på www.hullert.se eller kontakta Andreas Tagesson, 073-369 32 00

Maskinsäljare till Stockholmsregionen

AB Hüllert Maskin söker säljare av Merlo teleskoplastare. Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.

Ditt arbete är självständigt med arbetsplats i anslutning till vår serviceverkstad i Arlandastad. Vi ger dig kontinuerlig uppbackning med utbildning och support från huvudkontoret.

Vill du vara med i vårt Merlo-lag så sänder du in handlingarna till: ansokan@hullert.se

Läs mer på www.hullert.se eller kontakta Andreas Tagesson, 073-369 32 00


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


AB Hüllert Maskin söker
Hüllert Maskin söker Maskinsäljare
Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:

AS FORS MW söker
Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB
Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen.
Införd: 2017-09-04
Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Söderberg & Haak söker
Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal
Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste