Mekaniker/Servicetekniker till Boströms Traktor & Maskin

Boströms Traktor & Maskin i Umeå har funnits sedan 1969 på Alvik vid Umeå flygplats. Sedan 2010 även i Örnsköldsvik och nu även i Skellefteå. Vi har fått förtroendet att representera Case IH och New Holland i Västernorrland och Västerbotten.

Vi eftersträvar ständigt att bli bättre och hjälpa kunden ännu mer.

Därför söker vi nu

MEKANIKER/SERVICETEKNIKER för lantbruk och entreprenad

Med erfarenhet och starkt intresse för lantbruks/entreprenadmaskiner. Maskinteknisk kunskap och intresse att ta till sig nya kunskaper. Erfarenhet inom el/hydraulik och datorer är meriterande. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet som har gett dig förståelse för hur en effektiv arbetsdag kan planeras. Viktiga personliga egenskaper är god samarbetsförmåga, och att du är prestigelös, flexibel och självgående. Entusiasm och ärlighet är två andra självklara delar i din personlighet. Vi kommer att erbjuda dig såväl intern som extern utbildning inom våra verksamhetsområden.

Körkort B är ett krav och att du behärskar engelska.

Välkommen att skicka din ansökan med, löneanspråk, CV och möjlig tillträdesdag till goran.pettersson@bostromstraktor.se

Vi behöver din ansökan senast 17/11

Mer upplysningar lämnas av eftermarknadschef Tomas Pettersson 090-18 43 46, Göran Pettersson 070-317 70 40 eller personalrepresentant Samuel Sundström 073-840 63 77


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste