Mekaniker/Servicetekniker till Boströms Traktor & Maskin

Boströms Traktor & Maskin i Umeå har funnits sedan 1969 på Alvik vid Umeå flygplats. Sedan 2010 även i Örnsköldsvik och nu även i Skellefteå. Vi har fått förtroendet att representera Case IH och New Holland i Västernorrland och Västerbotten.

Vi eftersträvar ständigt att bli bättre och hjälpa kunden ännu mer.

Därför söker vi nu

MEKANIKER/SERVICETEKNIKER för lantbruk och entreprenad

Med erfarenhet och starkt intresse för lantbruks/entreprenadmaskiner. Maskinteknisk kunskap och intresse att ta till sig nya kunskaper. Erfarenhet inom el/hydraulik och datorer är meriterande. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet som har gett dig förståelse för hur en effektiv arbetsdag kan planeras. Viktiga personliga egenskaper är god samarbetsförmåga, och att du är prestigelös, flexibel och självgående. Entusiasm och ärlighet är två andra självklara delar i din personlighet. Vi kommer att erbjuda dig såväl intern som extern utbildning inom våra verksamhetsområden.

Körkort B är ett krav och att du behärskar engelska.

Välkommen att skicka din ansökan med, löneanspråk, CV och möjlig tillträdesdag till goran.pettersson@bostromstraktor.se

Vi behöver din ansökan senast 17/11

Mer upplysningar lämnas av eftermarknadschef Tomas Pettersson 090-18 43 46, Göran Pettersson 070-317 70 40 eller personalrepresentant Samuel Sundström 073-840 63 77


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Hako Ground & Garden AB söker
Säljsupport/koordinator till Hako Ground & Garden AB
Som säljsupport/koordinator har du en viktig roll att stötta vår affärsområdes- och produktchef samt våra säljare i det dagliga arbetet. Rollen innebär arbete med allt i från offertsupport, leverantörskontakter, statistik till kundbesök och säljmöten.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Hako Ground & Garden AB söker
Distriktsansvarig maskinsäljare - Stockholm Syd till Hako Ground & Garden AB
Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Hako Ground & Garden AB söker
Distriktsansvarig säljare affärsområde Golf till Hako Ground & Garden AB
Vi söker nu en självgående och kreativ distriktsansvarig säljare till vårt affärsområde Golf med distriktet Östergötland, Närke, Värmland och delar av Västmanland som arbetsområde.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Söderberg & Haak Veddige söker
Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige
Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:

Wacker Neuson Group söker
Wacker Neuson i Göteborg och Stockholm söker Fälttekniker!
Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller lantbruksmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet eller har du branscherfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.
Införd: 2017-10-30
Sista ansökningsdag:

Rölunda Produkter AB söker
Erfaren grävmaskinist till Rölunda Gård
Efter många års väl utfört arbete så börjar vår torvtäktsansvarige fundera på pension. Vi söker därför en skötsam person till ett fritt och självständigt arbete.
Införd: 2017-09-28
Sista ansökningsdag:

AB Hüllert Maskin söker
Hüllert Maskin söker Maskinsäljare
Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:

Söderberg & Haak söker
Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal
Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste