Wacker Neuson i Göteborg och Stockholm söker Fälttekniker!

Wacker Neuson Group, med fabriker i bl.a. Tyskland, Österrike och USA tillverkar och säljer högkvalitativa entreprenad- och anläggningsmaskiner. Se www. wackerneuson.se

Wacker Neuson AB finns i Bålsta, Hisings Backa och Arlöv och nu söker vi fälttekniker till vår avdelning i Hisings Backa och Bålsta.

Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller lantbruksmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet eller har du branscherfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.

Det är ett intressant jobb, krävande men välavlönat och utvecklande.

Vi söker dig som är serviceinriktad och lagspelare. Vi ser även att du har grundkunskaper och intresse för IT.

Du jobbar från din servicebil på ditt eget distrikt och utgår från din hemadress.

Tillsammans med din chef planerar och vidareutvecklar vi dina kunskaper för en spännande framtid.

Vad erbjuder vi dig? Du får jobba i ett intressant och växande företag med positiva och glada kollegor som brinner för sitt jobb. Du får friskvårdsbidrag, utbildningar och företagshälsovård.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Är du intresserad av tjänsten i Göteborg? Skicka en kort beskrivning av dig själv till Per Larsson, på mail: per.larsson@wackerneuson.com  eller ring på 040-55 66 59

Är du intresserad av tjänsten i Stockholm? Skicka en kort beskrivning av dig själv till Christian Leitl, på mail: christian.leitl@wackerneuson.com  eller ring på 070-693 75 84.

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste