Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Söderberg & Haak, en del av Mellby Gård gruppen, är en marknadsledande importör av lantbruks- och entreprenadmaskiner marknadsförda genom privata återförsäljare i hela landet. Vi är representerade på mer än 30 orter i landet med återförsäljare och egna säljställen. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo.

Entreprenadmekaniker

Söderberg & Haak Veddige bygger långsiktiga relationer med äkta servicekänsla och alla kunder är lika välkomna. Som ett led i att styrka våra positioner mot våra kunder och marknaden behöver vi nu en entreprenadmekaniker för vår entreprenadsida där du främst kommer att jobba med vårt gedigna Komatsuprogram.

Som entreprenadmekaniker hos oss kommer Du att arbeta med service och reparationer i vår moderna verkstad och ute i fält. Arbetsuppgifterna är omväxlande eftersom våra kunder finns inom flera näringar som lantbruk, grönyta och entreprenad. Vi söker dig som har erfarenhet av entreprenad och har arbetat som fältmekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar. Erfarenhet från arbete med Komatsu är meriterande.

Kontaktperson
Jörgen Nilsson, 0340-639958
E-post: niklas.paulsson@sodhaak.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Närkes Traktorcentern AB söker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker som vill vara med och ge våra kunder bästa service.
Införd: 2018-05-08
Sista ansökningsdag: 2018-05-31

DeLaval Sales AB söker
DeLaval Sales AB söker servicetekniker till Sörmland och södra stor-Stockholm
Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-06-03

 

Senaste