Distriktsansvarig säljare affärsområde Golf till Hako Ground & Garden AB

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärsområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen har ca 130 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Hako Ground & Garden AB växer och söker nu ytterligare en lagspelare. Jobbet som säljare hos oss innebär att du blir en del i vårt sammansvetsade team där är allt är möjligt och dörrarna aldrig är stängda.

Vi söker nu en självgående och kreativ distriktsansvarig säljare till vårt affärsområde Golf med distriktet Östergötland, Närke, Värmland och delar av Västmanland som arbetsområde.

Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning av Toro, Yamaha golfbilar, Kioti, Foley och Sisis. Våra kunder utgörs av golfklubbar.

Du kommer att utgå från vårt försäljningskontor i Västerås. Vi värdesätter att du har erfarenhet som säljare och är van vid resor och övernattningar i tjänsten.

Vidare ska du vara affärsorienterad, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt och kreativt för att nå uppsatta säljmål. Att du dessutom har ett golfintresse ser vi som självklart.

Goda kunskaper i engelska är ett plus då det är vårt koncernspråk och flera utbildningar görs på engelska. BE-körkort är också en fördel. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten.

Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår affärsområdeschef Peter Guterstam via telefonväxeln 035-100 000.

Mejla din ansökan senast den 15 januari 2018 till peter.guterstam@hako.se

– Besök gärna vår hemsida: www.hako.se

 


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Närkes Traktorcentern AB söker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker som vill vara med och ge våra kunder bästa service.
Införd: 2018-05-08
Sista ansökningsdag: 2018-05-31

DeLaval Sales AB söker
DeLaval Sales AB söker servicetekniker till Sörmland och södra stor-Stockholm
Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-06-03

 

Senaste