Distriktsansvarig maskinsäljare - Stockholm Syd till Hako Ground & Garden AB

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK.

Vi på Hako Ground & Garden AB växer och söker nu en ny lagspelare. Jobbet som säljare hos oss innebär att du blir en del i vårt sammansvetsade team där är allt är möjligt och dörrarna aldrig är stängda.

Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder.  Du kommer att jobba med branschledande, välkända varumärken såsom Toro, Yamaha, Hako och Kioti. Våra kunder utgörs av Kommuner, Fastighetsbolag, Kyrkor, Entreprenörer, Industrier m.fl.  Du kommer att utgå från vårt försäljningskontor i Stockholm/Järfälla och ha distrikt Stockholm Syd som arbetsområde. Vi förutsätter att du har erfarenhet som säljare med långsiktiga kundrelationer som arbetssätt, är van vid resor och att planera din arbetsdag. Vidare ska du vara affärsorienterad, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt för att nå uppsatta säljmål. Goda kunskaper i engelska är ett plus då det är koncernspråk och flera utbildningar görs på engelska. BE-körkort ansers som fördelaktigt.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår affärsområdeschef Park & Mark Peter Guterstam eller produktchef Kim Karlsson via telefonväxeln 035-100 000.

Mejla din ansökan senast 15 januari 2018 till peter.guterstam@hako.se


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Söderberg & Haak Veddige söker
Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige
Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:

Axima söker
AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste