Säljsupport/koordinator till Hako Ground & Garden AB

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärsområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen har ca 130 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Vi på Hako Ground & Garden AB växer och söker nu en ny lagspelare. Jobbet som säljsupport/koordinator hos oss innebär att du blir en del i vårt sammansvetsade team där är allt är möjligt och dörrarna aldrig är stängda.

Som säljsupport/koordinator har du en viktig roll att stötta vår affärsområdes- och produktchef samt våra säljare i det dagliga arbetet. Rollen innebär arbete med allt i från offertsupport, leverantörskontakter, statistik till kundbesök och säljmöten.

Du är flexibel och trivs i situationer där stor variation av arbetsuppgifter förekommer, är handlingskraftig och professionell i din framtoning. Din förmåga att arbeta under eget ansvar och ditt tydliga fokus på att ge god service samt driv i egen utveckling är något som vi också värdesätter.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Självklart goda kunskaper i Officepaketet och viss teknisk förståelse. Din placeringsort är på vårt kontor i Västerås.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljsupport/koordinator hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår affärsområdeschef Park & Mark, Peter Guterstam via telefonväxeln 035-100 000.

Mejla din ansökan senast den 15 januari 2018 till peter.guterstam@hako.se


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Närkes Traktorcentern AB söker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker
Närkes Traktorcenter söker servicetekniker som vill vara med och ge våra kunder bästa service.
Införd: 2018-05-08
Sista ansökningsdag: 2018-05-31

DeLaval Sales AB söker
DeLaval Sales AB söker servicetekniker till Sörmland och södra stor-Stockholm
Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-06-03

 

Senaste