Trelleborg Wheel Systems – Sales Manager Mitas

Trelleborg Wheel Systems är en ledande global leverantör av däck och kompletta hjul till lantbruks- och skogsmaskiner, truckar och andra materialhanteringsfordon. Under 2017 har produktportföljen utökats med varumärket Mitas och nu söker Trelleborg Wheel Systems Nordic dig som vill bli företagets expert på Mitas lantbruksprodukter och lösningar och utveckla försäljningen i Sverige och Danmark.

I rollen som Sales Manager har du det övergripande försäljningsansvaret för Mitas produkter och lösningar i Sverige. Du har fullt resultatansvar och genom att skapa kontakter och etablera relationer inom lantbruksindustrin i Sverige stärker du Mitas position, närvaro och varumärkesexponering på den svenska marknaden. Du arbetar nära våra kunder som främst utgörs av däckåterförsäljare, maskinhandlare och OEM-kunder.

I ditt ansvar ingår även att bygga ett gediget kunnande om Mitas sortiment och bidra med information och rådgivning kring applikationer, produkter och lösningar till såväl kunder som till dina kollegor inom Trelleborg Wheel Systems Nordic. Rollen innebär ett stort mått av affärsutveckling och du kommer att arbeta nära säljkåren som bearbetar eftermarknaden för lantbruksdäck.

Utöver ditt ansvar för den svenska marknaden kommer du även att, tillsammans med den danska importören, stödja och utveckla försäljningen av Mitas produkter och lösningar i Danmark.

Placeringsort är Trelleborg, men arbetet innebär mycket resande främst i Sverige och Danmark. Du rapporterar till VD för Trelleborg Wheel Systems Nordic.

Vem är du?

För att lyckas i rollen på bästa sätt tror vi att du har en utbildning inom försäljning och/eller marknad kombinerat med gedigen erfarenhet av försäljning och affärsutveckling B2B. För att förstå våra kunder och deras behov behöver du även ha en god förståelse av lantbruk med fokus på maskiner och/eller däck. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Behärskar du ytterligare nordiska språk är det meriterande.

Som person brinner du för att driva affärer som skapar mervärde för dina kunder. Du är prestigelös och analytisk med ett tydligt engagemang och driv. Din nyfikenhet gör att du ständigt håller dig uppdaterad kring teknisk utveckling och innovation, gärna inom lantbruks- och/eller maskinsektorn. Då rollen har många kontaktytor ser vi gärna att du tycker om att jobba i team och att du har förmåga att stödja och samarbeta med dina kollegor.

Ansökan

Trelleborg Wheel Systems Nordic samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Mats Nordin 0707-51 67 40 eller Anna Fredricson 0701-65 31 01. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående dock senast den 25 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter 31 miljarder kronor på årsbasis och har verksamhet i ett 50-tal länder. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kontaktperson
Anna Fredricson
E-post: anna.fredricson@academicsearch.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


June Produkter söker
June Produkter söker personal
Maskinsäljare/platschef samt Reservdelschef till June Produkter Ängelholm/Munka-Ljungby
Införd: 2018-10-16
Sista ansökningsdag: 2018-11-16

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste