Götene Ufo AB söker säljare

Götene Ufo AB utvecklar, tillverkar och marknadsför skopor och andra typer av redskap till entreprenadmaskiner och har starka varumärken med gott renommé på marknaden. Antalet anställda är 58 personer och omsättningen ca 105 MSEK. Vi gör allt för att vara lyhörda mot våra kunder som finns såväl i Sverige som utomlands och har ett brett sortiment. Vi har under senaste åren gjort stora investeringar i vår produktion för att utveckla vår produktivitet. Våra ledord är service, kvalité och flexibilitet.

Vi söker nu Säljare -med erfarenhet och stort driv

Din placeringsort är vid produktionsanläggningen i Götene, men om avståndet blir långt så utgår du från hemmet eller kontor i närheten av din bostad. Önskvärt är att du är bosatt i Skåne, Halland eller Västra Götaland, men vi bryr oss mer om att du är rätt person än vart du bor, så även andra bostadsorter kan fungera.

Ditt säljdistrikt är Skåne, Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro län. Du får gärna ha erfarenhet av entreprenadmaskin- eller redskapsbranchen.

Du har ett privatliv där det går utmärkt att resa mycket i jobbet då antalet övernattningar sannolikt ligger på 1-2 i snitt per vecka, och en del helgarbete vid mässor och maskinvisningar. Du brinner för att bygga och bevara relationer med våra kunder och återförsäljare.

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.

Har du intresse och kunskap av marknadsföring, annonsering, internethandel och digitalisering är det ett stort plus. Du är tävlingsinriktad, gillar utmaningar, har en stor yrkesstolthet, gillar att bygga teamkänsla och är stresstålig. Erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är bra, men inte ett krav.

Du pratar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska, flera språk är meriterande. Som person är du självgående, har en hög social kompetens och ett stort driv. Du är van att jobba med förbättringsarbete och har vilja att utveckla våra arbetsprocesser.

Vi erbjuder Dig ett utmanande och spännande jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll. Du rapporterar till VD.

Om du vill veta mer om rollen så kontakta VD, Sven Lans på nummer 070-54 27 833

Din ansökan skickar du till sven.lans@goteneufo.se. Eftersom vi kommer att hantera processen löpande är det värdefullt att du inleder en dialog så snart som möjligt.


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Nordkalk söker
Säljare Lantbruk/Foder/Trädgård
Nordkalk söker en säljare för Skandinavien som vill vara med och utveckla befintliga och nya kunder inom segmentet lantbruk, foder och trädgård.
Införd: 2018-11-09
Sista ansökningsdag: 2018-12-05

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste