Laddar för andra Skåne-mässan

I mitten av september är det dags för den andra Skåne-upplagan av Entreprenad Live och den fjärde mässan i totalt i Entreprenad Lives historia. Ungefär 150 utställare står redo på ett kompakt mässområde intill motorbanan Ring-Knutstorp i Kågeröd utanför Helsingborg. 

 

Den 14-16 september är det dags för den andra Skåne-upplagan av Entreprenad Live på motorbanan Ring-Knutstorp i Kågeröd, utanför Helsingborg. 

På det stora hela kommer besökare och utställare att känna igen sig från förra gången, 2015, på Ring Knutstorp. 

– Vi har gjort mässområdet lite mer kompakt och lagt till ytterligare monter­yta. Antalet utställare är ungefär lika många som förra gången, men däremot är den totala utställningsytan ungefär 15-20 procent större än förra gången, säger projektledare Hans-Erik Kristensson. 

Entreprenad Live arrangeras av Hans-Erik Kristensson och Peter Eriksson. 

Bland de 150 utställarna finns flera maskintillverkare som Komatsu, Hitachi, JCB, Doosan, Case och Wacker Neuson representerade. 

– Gemensamt för alla utställare skulle jag säga är att de håller väldigt hög kvalitet och representerar enbart produkter som är relevanta för branschen, säger Hans-Erik Kristensson. 

Många utställare har varit med sedan starten av Entreprenad-Live för fyra år sedan, men några nya kommer också att dyka upp på årets mässa, däribland ett par danska utställare som vill visa upp sig på den svenska marknaden. 

Skyltar med reklam för mässan längs med E4:an genom Skåne började dyka upp redan i juni och nu hoppas arrangörerna att publiken ska hitta och ta sig tid till ett besök på mässan. Entreprenad Live äger rum den 14-16 september. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 07 september 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste