Nästa MaskinExpo blir 2019

Idag meddelar Maskinexpo att man gör uppehåll under 2018 och att nästa mässa arrangeras i maj 2019.
 

Maskinexpo kommer inte att arrangera någon mässa i maj 2018 utan nästa mässa blir i maj 2019. Arkivbild: Ann-Louise Larsson

– Årets Maskinexpo var mycket lyckad, väl arrangerad och välbesökt. Vi vill leverera en lika bra mässa nästa gång, och väljer därför att skjuta upp mässan ett år, säger mässans marknadschef Carina Tegelberg.

Under 2018 arrangerar Maskinleverantörerna en mässa på Solvalla veckan efter Maskinexpos tänkta dagar.

– Förutsättningarna var desamma förra året och då hade Maskinexpo fler utställare och fler besökare än mässan på Solvalla, säger Carina Tegelberg, i ett uttalande.

Men trots detta väljer Maskinexpo att stå över 2018 med hänvisning till att det blir bättre när både maskinleverantörer och andra utställare är samlade.

– Besökarna uppger gång på gång att de vill se allt på ett ställe och även om vi vet att vi skulle fått ihop ett stort antal utställare och besökare gör vi, just för deras skull, ett uppehåll. De som bokar monter eller tar sin personal till Maskinexpo ska veta att det är en riktigt bra, varierad och magnifik mässa som väntar dem, säger Carina Tegelberg.

Innan Maskinexpo fattade beslutet undersökte de behov och önskemål i branschen. Många i branschen varnade för att våren skulle bli kaotisk med två stora mässor veckorna efter varandra.

– Vi har mött besvikelse, men framför allt respekt, när vi diskuterat våra tankar med utställare. Vi vidareutvecklar nu årets succéartade mässa och har totalt fokus på att arrangera ett fantastiskt bra Maskinexpo 2019, säger Carina Tegelberg.  

Klara Sinnerstad
Klara Sinnerstad
Tel: 019-16 64 65
E-post: klara@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 02 oktober 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste