Namnbyten på Skanskas verksamheter

Skanska byter idag namn på flera av sina verksamheter. Tidigare Asfalt och Betong heter numera Industrial Solutions. Skanska Maskin blir Skanska Rental.

– Namnet signalerar förnyelse och framåtanda, och är ett uttryck för en utveckling vi arbetat med i flera år. Det inkluderar alla våra verksamheter, samtidigt som det betonar att vi både jobbar med lösningar och har en industriell tillverkning av olika produkter. Dessutom är det internationellt gångbart, säger Per Åkerman, vd Skanska Industrial Solutions.

 

Skanska Industrial Solutions producerar asfalt med hög grad av återvunnet material och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I produktportföljen finns också tillverkning av betong och rådgivning om produktval och gjutmetoder. Med olika typer av bergkross lägger Skanska Industrial Solutions grunden för hus, vägar och järnvägar.

 

Skanska Industrial Solutions sköter även drift och underhåll av vägar och broar och ser också till att byggarbetsplatser har rätt utrustning för att arbeta säkert och effektivt i hela byggprocessen.

Skanska Maskin byter också namn till Skanska Rental. I Norge och Finland byter Skanska Asfalt A/S och Skanska Asfaltti OY namn till Skanska Industrial Solutions.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 05 oktober 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste