Nu öppnar Drivelab Big

Utbildnings och eventföretaget Training Partner har bedrivit verksamhet i området Drivelab Center, Arlanda, sedan 2010. I måndags öppnade man portarna för Drivelab Big, en helt ny anläggning för utbildning och certifiering inom sektorn tunga fordon.  

Översikt över nya Drivelab Big. Foto: Arlandastad Holding

I Drivelab Big, fem minuter från Arlanda flygplats, ska Training Partner bedriva all sin utbildning och certifiering inom området besiktningsteknik. En stor del av verksamheten, som tidigare haft sin bas i Västerås, kretsar kring olika typer av tunga fordon.

Drivelab Big är en del av Drivelab, som ägs och utvecklas av Arlandastad Holding i området Airport City Stockholm som Entreprenadaktuellt skrev ett längre reportage om i maj i år.

Den nya Big-anläggningen är 4 500 kvadratmeter stor och förutom stora lokaler för utbildning och produktlanseringar finns här även konferensrum och samlingsytor. Här finns också planer på en utbyggnad på ytterligare 10 000 kvadratmeter.

– Med våra nya faciliteter i Drivelab Big, tillsammans med den utökning vi gör i Drivelab Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen med Norra Europas bästa läge. Därmed är vi rustade för nästa stora steg i vår utvecklingsresa, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner Nordic AB, i ett uttalande.

Klara Sinnerstad
Klara Sinnerstad
Tel: 019-16 64 65
E-post: klara@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 06 oktober 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste