Götene Ufo stöttar kampen mot cancer

Oktober är den "rosa månaden" då cancerforskningen framhålls lite extra genom Rosa Bandets kampanj. I år har Götene Ufo hakat på den rosa trenden och erbjuder sina kunder rosamålade skopor samtidigt som de även skänker en slant till forskningen.

Götene Ufo erbjuder alla sina kunder som får sin skopa levererad under oktober att få den i rosa, samtidigt som man skänker en slant till cancerforskningen. Initiativet kommer från företagets vd Sven Lans. Foto: Ann-Louise Larsson

– Vi vill vara med och bidra i detta oerhört viktiga sammahang. Därför erbjuder vi alla kunder som får sin skopa levererad under oktober månad att kostnadsfritt få den i rosa färg, samtidigt som vi bidrar med pengar till Rosa Bandet-kampanjen, säger Götene Ufos vd Sven Lans.

Responsen har hittills varit mycket positiv och ett drygt tiotal kunder har tackat ja till att få sin skopa rosa-målad.

– Vi har även ett par kunder som önskat att få en mustasch på sin skopa, för att även visa sitt stöd till Mustaschkampen och prostatacancerforskningen, tillägger Sven Lans. Under loggan på skopan har en mustach skurits ut i metall, svetsas på plats och målats blå.

– Så även om den rosa färgen med tiden slits bort finns mustaschen kvar.

– För varje såld skopa skänker vi en summa till Rosa Bandet. Vi har också erbjudit våra kunder att bidra med samma summa och samtidigt uppmärksammas på vår Facebook-sida och det är det en hel del som nappat också, vilket känns väldigt roligt. Vi får se när månaden är slut, men jag kan tänka mig att vi även lägger ytterligare en summa, utöver det vi gett från skoporna, till Cancerfonden, fortsätter Sven Lans.

De första tre rosa-färgade skoporna står nu redo att levereras från fabriken i Götene.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 06 oktober 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste