Delvator utökar servicenätverket

Linck Maskinservice AB i Söderhamn blir ny auktoriserad serviceverkstad för Hitachis entreprenadmaskiner när Delvator utökar servicenätverket.

Delvator har utökat sitt servicenätverk med en ny servicepartner - Linck Maskinservice AB i Söderhamn. Foto: Hitachi

– Linck Maskinservice AB är en perfekt ny samarbetspartner för Delvator. Den kunskap och erfarenhet verkstaden har, samt deras stora lokaler och utomhusytor är idealiskt för arbete med entreprenadmaskiner, säger Stefan Asp, Delvators säljare av Hitachis entreprenadmaskiner i området.

Hans Linck som äger verkstaden är naturligtvis också glad:

– Det här passar perfekt in i vår verksamhet och i våra lokaler. Faktum är att vi redan tidigare stött på och gjort arbeten med skogsanpassade grävmaskiner från Hitachi, berättar han.

Hans Linck började i verksamheten redan 1982. Ursprungligen jobbade man med skogsmaskiner och anknytningen till skogsbruket är fortfarande stark. Men kompetenserna inom hydraulik, maskinelektronik och för exempelvis påbyggnader av mät- och styrsystem är några av verkstadens stora styrkor efter 35 år i branschen. Det gör att kunskaperna räcker för maskinservice, reparationer och påbyggnader inom fler branscher.

Idag har verkstaden fyra anställda med basen i de tidigare lastvagnslokalerna på Gotlandsvägen i Söderhamn. Dessutom har man två fullt utrustade servicebussar och ett arbetsfält som sträcker sig över hela södra Norrland och ibland ännu längre bort.

Entreprenadaktuellt
Tel: 019-760 94 20
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 04 december 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste