Steelwrist utökar med sopvalsar

Steelwrist utökar sortimentet med en ny produktkategori: sopvalsar speciellt anpassade för grävmaskiner. De första modellerna börjar levereras i februari.

Steelwrist utökar sortimentet med sopvalsar anpassade för användning med grävmaskin. Foto: Steelwrist

Grävmaskiner används idag allt mer som redskapsbärare och efterfrågan på redskap till dessa ökar. Nu lanserar Steelwrist en serie sopvalsar som är speciellt anpassade att användas med grävmaskin. En sopvals blir ett utmärkt komplement som gör att grävmaskinsägaren kan skapa nya affärsmöjligheter och nya användningsområden, menar Steelwrist.

Sopvalsprogrammet omfattar från start tre bredder (1,0 meter, 1,5 meter och 2,0 meter) och har alla dubbla direktdrivna motorer för att säkerställa ett högt drivmoment och en effektiv sopning. Tänkta användningsområden är bland annat renhållning av trottoarer, busskurer, kabelgravar, järnvägsväxlar, tak och andra svåråtkomliga ytor.

Sopvalsarna finns tillgängliga för leverans från och med den första februari och finns med två typer av borstkärnor, dels en traditionell rund ringborste (BeeLine) dels en kassettborste (Cartridge) för mycket snabba och enkla borstbyten. Båda varianterna har ett integrerat parkeringsställ och finns tillgängliga med stänkskydd.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 09 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste