Ny kabelplog för större maskiner

Ema, Earthmoving Attachments, har tagit fram en kabelplog för maskiner mellan 20-25 ton, en produkt som entreprenörerna efterfrågat länge.

Ema har lanserat en ny kabelplog för maskiner mellan 20-25 ton. Foto: EMA

Kabelplogen från Ema är unik i det avseendet att fästet både är utbytbart samt att man har möjligheten att flytta fästet fram och tillbaka för att göra plats för sin gripmodul på tiltrotatorn.

– Vi sålde mängder av våra mindre kabelplogar med S45, S50 och S60-fäste under 2017 men lyssnade samtidigt på vad entreprenörerna saknade och det var en plog för de större maskinerna med utbytbart och justerbart fäste. Nu har vi tagit fram just en sådan, säger Robert Nilsson, försäljningschef på Rondellen Maskin som säljer Ema:s produkter. Vår satsning på att sälja direkt till slutkund istället för att gå via återförsäljare ger oss snabbare produktutveckling samt lägre priser till entreprenörerna ute i landet fortsätter han.

Den nya kabelplogen är byggd för maskiner från 20 ton till 25 ton och har Hardox 450 i läggaren samt på slitytorna på förplogen och säljs kompletta med läggare.
Fästena som kan sättas på är S70, S80, B20 samt S2/B2. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 12 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste