På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Tomas Rydén

Trejon AB
Tomas kommer att ansvara för region syd som sträcker sig upp mot Jönköping. Tomas har tidigare arbetat med service och reparationer inom lant - och skogsbruksmaskiner och har under en tid drivit egen mjölkgård med anställda och cirka 150 djur.

Christoffer Johansson

Trejon AB
Christoffer kommer att ansvara för mellan Sverige och ha Arlanda som utgångspunkt. Området blir Mälardalen, Värmland, Göteborg ned mot Jönköping. Christoffer har 13 års praktisk erfarenhet av entreprenadbranschen, varav de senaste 5 åren som egen företagare där han ansvarat över bland annat egen väghyvel.

Daniel Myrgren

Huddig
Daniel Myrgren har den 3 april tillträtt som ny marknads- och försäljningschef på Huddig AB. Han kommer närmast från tjänsten som marknads- och försäljningsdirektör på SMP Parts AB. Med drygt 15 års erfarenhet av såväl teknisk försäljning, ledarskap och global försäljning blir Daniel en nyckelperson i Huddigs fortsatta expansion.

Lisa Lundgren

Rondellen Maskin
Lisa Lundgren är ny marknadsansvarig på Rondellen Maskin i Kinna. Hon har det övergripande ansvaret för företagets marknadsföring och marknadsaktiviteter. Lisa började sin tjänst den första mars och kommer närmast från Willys där hon arbetat som team-chef.

Peter Augustsson

Rondellen Maskin
Peter Augustsson är ny utesäljare på Rondellen Maskin i Kinna. Han har västra Sverige som sitt försäljningsdistrikt. Peter började sin tjänst den första mars och kommer närmast från en säljtjänst på Peters Lastmaskiner, där han ansvarat för varumärket Liugong. Dessförinnan arbetade Peter Augustsson med försäljning på Abelco.

Joakim Täckenström

Scantruck AB
Joakim Täckenström är fr.o.m 2017-03-27 anställd som reservdelsförsäljare hos Scantruck AB. Joakim kommer närmast från en tjänst som lager- och planeringsansvarig hos STS.

Mikael Haataja

Scantruck AB
Mikael Haataja är fr.o.m 2017-04-03 anställd som fältmekaniker hos Scantruck AB. Mikael kommer närmast från en tjänst som mekaniker på Scania i Uppsala.

Ann-Charlotte Persson

Scantruck AB
Ann-Charlotte Persson är Scantrucks ABs nya redovisningsekonom med placering på kontoret i Rosersberg. Ann-Charlotte började hos Scantruck 2017-03-15 och kommer närmast från en liknande tjänst på ACO HUD Nordic AB.

 

Senaste