På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Markus Olofsson

Rototilt
Markus Olofsson är ny försäljningschef på Rototilt från och med augusti. Han har byggt upp en värdefull erfarenhet inom entreprenadbranschen bland annat som teknisk chef och regionchef inom Pon Equipment AB. För närvarande arbetar han som marknadsområdeschef på Hifab AB.

Torbjörn Magnusson

Swecon Anläggningsmaskiner AB
Torbjörn Magnusson är ny produktspecialist för grävmaskiner på Swecon Anläggningsmaskiner sedan den första december. Han har tidigare jobbat på Volvo Construction Equipment och ansvarat för länder i Afrika och Mellanöstern.

Mats Sjögren

Holms Industri AB
Mats Sjögren är ny marknads- och försäljningschef på Holms. Han har tidigare jobbat på Scandbio i tio år.

Johan Nyman

Hako Ground & Garden AB.
Hako Ground & Garden AB växer och har nu anställt Johan Nyman som ny golfsäljare. Johan har lång erfarenhet från golfbranschen, hela 18 år, varav de sedan 6 åren som banchef på Fullerö GK. Johan kommer att utgå från Hakos kontor i Västerås och ansvara för distrikten; Östergötland, Närke, Västmanland och Värmland.

 

Senaste