På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Mette Engström

Aebi Schmidt Sweden
Den 1 februari tillträdde Mette Engström som ny vd på Aebi Schmidt Sweden i Skänninge. Hon efterträder Christopher Sundell som efter elva år på företaget, varav de senaste fem på VD-posten, valt att gå vidare till annan verksamhet.

Richard Aulin

Steelwrist
Richard Aulin är ny global försäljningschef på Steelwrist AB. Han kommer närmast från Pon Equipment där han varit försäljningschef för entreprenadmaskiner.Richard har innan Pon Equipment innehaft chefspositioner både inom sälj och eftermarknad på Tranter (Alfa Laval), Briggs & Stratton och Atlas Copco.

Per-Erik ”Perra” Lööv

Vänermaskin AB
I december började Per-Erik ”Perra” Lööv hos Vänermaskin, där han har hand om eftermarknadsfrågor och iordningställande av nya och begagnade maskiner.

Patrik Jacobsson

Wacker Neuson AB
Wacker Neuson AB har anställt Patrik Jacobsson som försäljningschef i Sverige. Patrick är 53 år och har en lång erfarenhet med försäljning inom fordonsbranschen, båda som egen företagare, försäljning och marknadschef inom olika produktkategorier och varumärken. Patrik kommer närmast ifrån Mercedes-Benz lastbilar där han var försäljningschef i Stockholm.

Richard Häll

Delvator
Richard Häll är ny säljare av Hitachi entreprenadmaskiner,på Delvator i Stockholmsområdet. Han började sin yrkeskarriär som slangmontör hos Hydroscand och har därefter arbetat med maskinförsäljning hos LMK Markvårdsmaskiner, Liebherr Sverige, Komatsu och Minimaskiner AB (Maskino) i Stockholm. Han har också en examen i marknadsekonomi från IHM Business School.

Carina Hägglund

SMP Parts AB
Carina Hägglund har utsetts till ny inköps- och logistikchef på SMP Parts AB. Hon kommer närmast från tjänsten som inköps- och logistikchef på Rosenqvist Rail AB. Med snart tjugo års erfarenhet som ledare med ansvar för inköp, upphandling, planering, beredning, logistik och verksamhetsutveckling blir Carina en nyckelperson i SMP:s fortsatta arbete att utveckla samarbetet med företagets leverantörer. Carina började sin anställning den 15 januari.

 

Senaste