På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Arvid Engström

Häggblom Sverige AB
Arvid Engström är ny säljare för norra Sverige på Häggblom Sverige AB. Han har tidigare erfarenhet från entreprenadbranschen och kommer närmast från Entrack. Dessförinnan arbetade han som säljare på Swecon. Arvid började sin anställning i början av augusti.

Jonas Nilsson

Ulja AB
Jonas Nilsson är ny vd för Ulja AB sedan den 1 september. Han har till största delen tidigare arbetat i byggbranschen i olika befattningar, framförallt med verksamhetsutveckling under senare år.

Johan Schultz

Nordfarm
Johan Schultz tar över som produktchef för Palms Forest och Palmse Trailer. Han har tidigare arbetat med säljsupport mot skogsbranschen och har erfarenhet av både utveckling och tillverkning av skogs- och entreprenadprodukter sedan 15 år. Den närmaste tiden kommer Johan att bland annat besöka fabriker och återförsäljare i Sverige och Europa.

Carl Zide

Loop Rocks
Carl Zide blir ny operativ chef för Loop Rocks. I samband med rekryteringen går Loop Rocks in i en ny fas av internationalisering med accelererande utvecklingstempo. Carl kommer senast från en roll som CMO och COO på Servicing Stop, Storbritanniens största digitala plattform för bilservice. Innan dess har Zide haft ledande chefspositioner på bolag som PokerStars (Amaya), Badoo och Hemverket. Carl har över 15 års internationell erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling.

Christian Fasth

Hako Ground & Garden AB
Christian Fasth är ny försäljningschef på Hako Ground & Garden AB från den 7:e augusti. Christian kommer att ha rollen som försäljningschef för konsumentprodukter i Sverige och Norge. Christian kommer senast från Goodstep och har därifrån erfarenhet av konsumentprodukter inom sport, dagligvaror, konfektion och skofackhandeln. Christian utgår från Hako Ground & Gardens kontor i Västerås.

Christer Lindbom

Maskinia
Christer Lindbom är ny säljare på Maskinia för CASE i Stockholm- och Uppsalaregionen.Johan Gussing som tidigare var Casesäljare har fått en ny roll inom Maskinia i Stockholm.

Marie Eriksson

AB Evergreen Solutions
Marie Eriksson ansluter nu till 4evergreens försäljningsorganisation. Marie kommer senast från AntonPaar Nordic där hon jobbat med försäljning av laboratorieinstrument, men stärker nu uppmförsäljningsorganisationen i södra Sverige, med fokus på försäljning av 4evergreen minireningsverk, markbädd på burk samt BDT på burk.

 

Senaste