JHL söker Lantbruksansvarig

JHL står för Järrestads Härads Lantmannaförening. Föreningen bildades för över 100 år sedan. Det startade med försäljning och inköp av lantbruksprodukter, idag finns även trädgårdsavdelning och en komplett byggmarknad med Österlens största lager av sågade trävaror och ett stort sortiment av målarfärg, verktyg, kök & badrum, vitvaror och mycket mer. JHL har på lantbrukssidan tillgång till ett stort sortiment från bl.a. Lantmännens, Gullviks och Svenska Foders produktprogram och är återförsäljare av utsäde till Skånefrö. Företaget omsätter ca 180 miljoner kronor och sysselsätter drygt 30 medarbetare. Besök oss gärna på www.jhl.nu

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du är ansvarig för företagets lantbruksavdelning. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. försäljning och prissättning till våra lantbrukskunder, inköp av aktuella produkter, rådgivning, marknadsföring samt kontraktsteckning med leverantörer och kunder.

Inköp, prissättning och försäljning av spannmål är en annan viktig del av tjänsten liksom omvärldsbevakning av kunder, konkurrenter mm. Du har personal-
ansvar för medarbetarna på avdelningen och ansvarar även för arbetsmiljö och säkerhet.

Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

För att lyckas i din roll är du en lagspelare med erfarenhet av försäljning inom lantbrukssektorn och har goda kunskaper i spannmålshantering och spannmålsmarknaden. Vi värdesätter att du är affärsmässig och förtroendeskapande samt har goda ledaregenskaper och hög social kompetens.

Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare-, agronom-, eller gårdsmästarutbildning eller annan likvärdig utbildning med inriktning på lantbruk.

Välkommen med din ansökan till ola.cristiansson@jhl.nu - senast den 13 februari 2019.

För mer information kontakta gärna VD Ola Cristiansson, tel. 0707- 38 30 01

 

Kontaktperson
Anna Kajson Kajson Agri Konsult
E-post: ola.cristiansson@jhl.nu
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Pon Equipment söker
Utrustningsansvarig Pon Equipment
Som Utrustningsansvarig blir du ansvarig för utveckling av utrustningsbeskrivningar och dokumentation för alla våra produkter. Du kommer ingå i marknadsavdelningen men samarbetar även med vår säljkår och våra verkstäder.
Införd: 2019-02-15
Sista ansökningsdag: 2019-03-15

Fortum söker
Affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial hos Fortum Waste Solutions
Fortum Waste Solutions söker en affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial med placeringsort Kumla.
Införd: 2019-02-05
Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste