JHL söker Lantbruksansvarig

JHL står för Järrestads Härads Lantmannaförening. Föreningen bildades för över 100 år sedan. Det startade med försäljning och inköp av lantbruksprodukter, idag finns även trädgårdsavdelning och en komplett byggmarknad med Österlens största lager av sågade trävaror och ett stort sortiment av målarfärg, verktyg, kök & badrum, vitvaror och mycket mer. JHL har på lantbrukssidan tillgång till ett stort sortiment från bl.a. Lantmännens, Gullviks och Svenska Foders produktprogram och är återförsäljare av utsäde till Skånefrö. Företaget omsätter ca 180 miljoner kronor och sysselsätter drygt 30 medarbetare. Besök oss gärna på www.jhl.nu

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du är ansvarig för företagets lantbruksavdelning. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. försäljning och prissättning till våra lantbrukskunder, inköp av aktuella produkter, rådgivning, marknadsföring samt kontraktsteckning med leverantörer och kunder.

Inköp, prissättning och försäljning av spannmål är en annan viktig del av tjänsten liksom omvärldsbevakning av kunder, konkurrenter mm. Du har personal-
ansvar för medarbetarna på avdelningen och ansvarar även för arbetsmiljö och säkerhet.

Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

För att lyckas i din roll är du en lagspelare med erfarenhet av försäljning inom lantbrukssektorn och har goda kunskaper i spannmålshantering och spannmålsmarknaden. Vi värdesätter att du är affärsmässig och förtroendeskapande samt har goda ledaregenskaper och hög social kompetens.

Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare-, agronom-, eller gårdsmästarutbildning eller annan likvärdig utbildning med inriktning på lantbruk.

Välkommen med din ansökan till ola.cristiansson@jhl.nu - senast den 13 februari 2019.

För mer information kontakta gärna VD Ola Cristiansson, tel. 0707- 38 30 01

 

Kontaktperson
Anna Kajson Kajson Agri Konsult
E-post: ola.cristiansson@jhl.nu
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Agro Maskin i Uppsala AB & Maskinservice i Uppsala AB söker
Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:

 

Senaste