Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Söderberg & Haak, en del av Mellby Gård gruppen, är en marknadsledande importör av lantbruks- och entreprenadmaskiner marknadsförda genom privata återförsäljare i hela landet. Vi är representerade på mer än 30 orter i landet med återförsäljare och egna säljställen. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo.

Entreprenadmekaniker

Söderberg & Haak Veddige bygger långsiktiga relationer med äkta servicekänsla och alla kunder är lika välkomna. Som ett led i att styrka våra positioner mot våra kunder och marknaden behöver vi nu en entreprenadmekaniker för vår entreprenadsida där du främst kommer att jobba med vårt gedigna Komatsuprogram.

Som entreprenadmekaniker hos oss kommer Du att arbeta med service och reparationer i vår moderna verkstad och ute i fält. Arbetsuppgifterna är omväxlande eftersom våra kunder finns inom flera näringar som lantbruk, grönyta och entreprenad. Vi söker dig som har erfarenhet av entreprenad och har arbetat som fältmekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar. Erfarenhet från arbete med Komatsu är meriterande.

Kontaktperson
Jörgen Nilsson, 0340-639958
E-post: niklas.paulsson@sodhaak.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


JHL Bygg GardenCenter söker
JHL söker Lantbruksansvarig
JHL erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du är ansvarig för företagets lantbruksavdelning.
Införd: 2019-01-16
Sista ansökningsdag: 2019-02-13

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste