Kycklinglastare till EEA´S Kycklinglast AB

EEA´S Kycklinglast är beläget i Fjugesta Västernärke, vilket är utgångspunkten, härifrån utgår vi till våra uppdragsgivare som främst finns i Mälardalen och västra Götaland. EEA´S Kycklinglast har varit verksam i över 20 års tid och har med året växt till Sveriges ledande och största inom sin bransch. Idag är vi runt 20 personer.

Medarbetare till EEA´S Kycklinglast AB

Vi söker personal till vår verksamhet inom kycklinglastning, ett omväxlande och intressant arbete.  Både heltid och deltid med timmanställning, arbetestiden är flexibel, både dag och nattarbete förkommer.

C-E kort är meriterande, men inget krav, B körkort är dock ett krav. F-skatt är inget hinder.

EEA´S Kycklinglast är beläget i Fjugesta  västernärke, vilket är utgångspunkten, härifrån utgår vi till våra uppdragsgivare som främst finns i Mälardalen och västra Götaland. Till vår verksamhet i södra Sverige, med utgångspunkt ifrån Falkenberg söker vi även personal.

EEA´S Kycklinglast har varit verksam i över 20 års tid och har med året växt till Sveriges ledande och största inom sin bransch. Idag är vi runt 20 personer.

Gustaf tele 070-6543942   Hans tele 076-341 9086

Kontaktperson
Gustaf tele 070-6543942 Hans tele 076-341 9086
E-post: eeakyckling@gmail.com
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


JHL Bygg GardenCenter söker
JHL söker Lantbruksansvarig
JHL erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du är ansvarig för företagets lantbruksavdelning.
Införd: 2019-01-16
Sista ansökningsdag: 2019-02-13

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste