Jordbruksaktuellt söker ambitiös säljare

Vi är en mediekoncern med höga ambitioner. Vi ger ut tidningarna Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, Maskinmarknaden och Grisföretagaren. Våra tidningars webbplatser ger våra läsare dagliga nyheter och affärsnyttiga informationstjänster. Vårt moderbolag Agriprim AB erbjuder IT-konsulttjänster till externa kunder. Idag är vi 30 anställda i koncernen.

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa vårt företag att växa?

Vi söker dig som är optimistisk, resglad, noggrann och social. Du har gott självförtroende och ett smittande positivt sinne. Känner du igen dig – hör av dig till oss.

Du kommer att jobba självständigt, strukturerat och trivas med utmaningen att hjälpa våra kunder till bättre affärer. Du ska älska att jobba både med datorn, telefonen och på fältet med kunderna. Jobbet innebär både externa kundmöten och mycket kontakt på telefon. Du ska snabbt se kundernas behov och hjälpa dem till bättre marknadsföring. Du kommer både att få utveckla relationen med befintliga kunder och etablera relation med nya kunder.

Denna tjänst kräver att din familjesituation inte hindrar att du reser en hel del, främst inom Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Vår ömsesidiga ambition är såklart ett långt förhållande. Vår huvudort är Örebro. Vi har också kontor i Lidköping och på Vreta Kluster utanför Linköping. För denna tjänst ser vi helst placering i Örebro, men kan eventuellt tänka oss placering i Lidköping eller Vreta Kluster. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information

Läs mer om oss på www.ja.se med flera webbplatser.
Ring gärna Stefan Ljungdahl, VD på 019-16 61 34, vardagar 9-16.

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2018-07-25. Vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen tidigare om vi finner rätt kandidat.

Så söker du

Skicka oss ett e-brev där du berättar om dig själv, dina meriter, dina löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Bilagor är välkomna. E-postadressen är stefan@ja.se


E-post: stefan@ja.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Pon Equipment söker
Utrustningsansvarig Pon Equipment
Som Utrustningsansvarig blir du ansvarig för utveckling av utrustningsbeskrivningar och dokumentation för alla våra produkter. Du kommer ingå i marknadsavdelningen men samarbetar även med vår säljkår och våra verkstäder.
Införd: 2019-02-15
Sista ansökningsdag: 2019-03-15

Fortum söker
Affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial hos Fortum Waste Solutions
Fortum Waste Solutions söker en affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial med placeringsort Kumla.
Införd: 2019-02-05
Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste