Såbel AB söker lantarbetare

Såbel AB beläget ca 1 mil söder om Sala omfattar 650 ha åkermark. Växtodlingen består av spannmålsproduktion. I verksamheten finns även entreprenadverksamhet såsom utsädesrensning, snöröjning, sprutning m.m.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med alla på gården förekommande arbetsuppgifter inom växtodling. Detta innebär bl.a. traktorkörning inom växtodling och entreprenad, utsädesrensning samt underhåll och reparation av såväl maskiner som byggnader.

 

Vi söker en ansvarsfull person med utbildning inom området alternativt motsvarande arbetslivsfarenhet. Du ska vara mångsidig och ha viljan att utvecklas inom området. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta med andra personer men samtidigt kunna arbeta självständigt. B-körkort är ett krav, BE- och CE-körkort är meriterande. Sprutcertifikat är önskvärt.

 

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev märkt ”lantarbetare” till daniel@vasttarna.se så snart som möjligt, rekrytering sker löpande. Tillträde i augusti inför skörd 2018. Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Filipsson tel. 070-245 67 64

 

Kontaktperson
Daniel Filipsson 070- 245 67 64
E-post: daniel@vasttarna.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Pon Equipment söker
Utrustningsansvarig Pon Equipment
Som Utrustningsansvarig blir du ansvarig för utveckling av utrustningsbeskrivningar och dokumentation för alla våra produkter. Du kommer ingå i marknadsavdelningen men samarbetar även med vår säljkår och våra verkstäder.
Införd: 2019-02-15
Sista ansökningsdag: 2019-03-15

Fortum söker
Affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial hos Fortum Waste Solutions
Fortum Waste Solutions söker en affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial med placeringsort Kumla.
Införd: 2019-02-05
Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste