June Produkter söker personal

June Produkter är ett lantbruksföretag som jobbar med ett brett internationellt produktsortiment som man importerar själv. Bolaget drivs idag med över 20 år av kunskap i branschen, något som medför många spännande uppdrag och utmaningar. Vi prioriterar kvalitét högt i både våra produkter men också i sättet som vi hanterar våra kunder.


Maskinsäljare/platschef

Vi söker dig som är sälj- och resultatinriktad och drivs av att genomföra affärer på ett högkvalitativt sätt.
Du jobbar aktivt med att få såväl nya kunder som att bearbeta befintliga. Du är nyfiken och villig till att hela tiden utmana dig själv.

Som maskinsäljare skapar du dina egna affärsmöjligheter. Du får förmånen att följa kunden i alla steg från kundkontakt till avtalsskrivning och leverans. Du har en bakgrund i lantbruksbranschen med god kunskap i vilka produkter som används under säsongerna samt hur de används.

Vi ser att du i längden kommer att ta ett överhängande ansvar för anläggningen i en roll som platschef där du redovisar för ansvarsområdets räkning. Därför krävs minst 2 år relevant erfarenhet inom ekonomi. Du har även tidigare haft en ansvarstagande roll med personalansvar.

Vi förutsätter att du har B-körkort samt grundläggande språkkunskaper i engelska, både i tal och skrift. Grundläggande datorkunskaper krävs.

_____________________________

Reservdelschef

June Produkter är inne i en spännande tillväxtfas med ett utökat sortiment av jordbruksprodukter där nya rutiner och strukturer skapar ett utmärkt utrymme för en strukturerad och kunnig reservdelsansvarig att ta plats.

Vi söker dig som har minst 3 års relevant erfarenhet av jordbruksrelaterade produkter och som trivs i en roll med många bollar i luften och där du i en flexibel roll får arbeta med allt ifrån kundbemötande till lagerstruktur och leveranser. Sätta sig in i kundens behov och därefter kunna hitta rätt produkt och lösning.
Vi förutsätter att du har B-körkort samt grundläggande språkkunskaper i engelska, både i tal och skrift.
För tjänsten krävs grundläggande datorkunskaper för hantering av lagersystem & kommunikation.

För att passa i rollen tror vi att du har följande:
- Stor social kompetens
- Drivande personlighet
- Ansvarstagande & noggrann

Välkommen med din ansökan senast den 16 november!

Skicka CV och personligt brev: ansokan@juneprodukter.se

Du kan givetvis också ringa Magnus Junefelt, VD, 0703-37 42 28

Kontaktperson
Magnus Junefelt VD, 0703-37 42 28
E-post: ansokan@juneprodukter.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


JHL Bygg GardenCenter söker
JHL söker Lantbruksansvarig
JHL erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du är ansvarig för företagets lantbruksavdelning.
Införd: 2019-01-16
Sista ansökningsdag: 2019-02-13

Sveriges lantbruksunversitet söker
Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd
Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:

Götene Ufo AB söker
Götene Ufo AB söker säljare
Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:

Stig Machine söker
Service mekaniker till Stig Machine
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:

 

Senaste