Försökstekniker vid institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala. www.slu.se SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar med de vanligen förekommande grödorna inom norrländskt jordbruk samt nisch- och försöksgrödor. Vi utför även ekosystemforskning inom ramen för SITES (Swedish Infrastructure for Ecosystem Science). Som försökstekniker kommer du att arbeta med det praktiska fältarbetet främst i jordbruksförsöken. Du kommer i samarbete med stationens övriga försökstekniker, stationsföreståndare och forskare delta i alla förekommande moment i försöksarbetet: såsom planering, utförande och efterarbete. Under vinterhalvåret omfattar arbetet även resultathantering och provberedning, maskinunderhåll,  inventering och beställning av försöksutrustning, material och förnödenheter. Vid behov kan arbete även ske på andra avdelningar inom institutionen, i huvudsak inom ladugårdsdriften.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning såsom lantmästare, driftsledare (naturbruksgymnasium) eller motsvarande. Vi önskar att du har praktisk erfarenhet av jordbruk och det är meriterande om du har erfarenhet av försöksarbete i fält. Det är en fördel om du har intresse, kunskap och förmåga att köra och underhålla maskiner för växtodling. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att arbeta säkert och noggrant. Du bör ha bra datorvana samt god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska. Övertidsarbete kan förekomma under högsäsong. Arbetet är tidvis fysiskt krävande och B-körkort är ett krav.

Placering:

Umeå

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via länken här > senast den 2019-04-23.

 

Övrigt:

Arbetsgivaren kan eventuellt hjälpa till med boende.

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

Kontaktperson
Oskar Thurén 090-786 87 42
E-post: boel.sandstrom@slu.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Agro Maskin i Uppsala AB & Maskinservice i Uppsala AB söker
Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:

 

Senaste