Agro Maskiner Årröd söker säljare!

Agro Maskiner saluför världsledande märken av högsta kvalité som New Holland, JCB, Pöttinger, Heva och Bergmann. Hos oss hittar du välutbildad personal med lång erfarenhet som tar hand om maskiner oavsett om det gäller lantbruks-, entreprenad-, last-, grönytemaskiner & grävare. Vi finns runt om i Skåne och i södra Halland och är alla familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och service i fokus.

Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruksmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.

Som säljare ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen gentemot kunder. Du kommer aktivt arbeta för att utveckla långsiktiga samarbeten som är lönsamma för både företaget och våra kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Som person är du driven, social, kommunikativ och strukturerad.
Du bör ha ett gott ordningssinne och vara intresserad av vidareutbildning vilket sker regelbundet både internt och hos våra leverantörer. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Agro Maskiner säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Ansökan och CV skickas till info-arrod@agromaskiner.se
Frågor besvaras av Åke Andersson 0415-38 80 02

Kontaktperson
Åke Andersson 0415-38 80 02
E-post: ake.andersson@agromaskiner.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Agro Maskiner Tomelilla söker
Agro Maskiner Tomelilla söker säljare!
Vi växer! Vill du vara med? Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruks- maskiner.
Införd: 2019-11-07
Sista ansökningsdag:

Agro Maskiner Årröd söker
Agro Maskiner Årröd söker säljare!
Vi växer! Vill du vara med? Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruks- maskiner.
Införd: 2019-10-01
Sista ansökningsdag: 2019-11-30

 

Nyhetsbrev

Senaste