Engagerad Lantbrukssäljare till Norrköping

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och våra medarbetare. 2018 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Beskrivning av tjänsten

Som säljare kommer du att ansvara för att skapa, vårda och utveckla goda kundrelationer med lantbrukare i Östergötland och Södermanland. Din huvudsakliga uppgift är att genom uppsökande försäljning och personliga besök, återföra växtnäring såsom avloppsslam till jordbruksmark i regionen. Du ansvarar för att planera, bearbeta och offerera affärer liksom att samordna leveranser och sköta uppföljningen av dessa. Förutom lantbrukare kommer du att ha kontakt med myndigheter, chaufförer och spridarentreprenörer. I tjänsten ingår även vissa praktiska moment såsom jordprovtagning och salmonellaprovtagning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan likvärdig bakgrund. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet från lantbrukssektorn. Det viktigaste för oss är att du har ett intresse och en god förståelse för våra lantbrukskunders vardag. 

Som person är du kommunikativ, engagerad och har lätt för att bygga långsiktiga relationer. Du har en mycket god förmåga att organisera och driva ditt eget arbete självständigt för att uppnå dina mål. Du har lätt för att samarbeta internt och med våra samarbetspartners för att leverera en hög service till våra kunder. Du är dessutom en duktig administratör och behärskar Office-paketet väl.

I tjänsten ingår resor vilket kräver körkort och bil. Möjlighet till tjänstebil finns.

Placeringsort och anställningsform

Tjänsten är placerad på Ragn-Sells kontor, Häradsudden. Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid. Ragn-Sells tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Ansök genom att klicka på denna länk, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari. Intervjuer sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Wigh på lisa.wigh@ragnsells.com eller 070-927 48 05.

Kontaktperson
Lisa Wigh, 070-927 48 05
E-post: lisa.wigh@ragnsells.com
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Nordfarm söker
Supporttekniker inriktning lantbruk
Nordfarm söker en driven och tekniskt kunnig supporttekniker med inriktning lantbruk till huvudkontoret i Norrköping.
Införd: 2020-01-13
Sista ansökningsdag:

Ragn-Sells Treatment & Detox söker
Engagerad Lantbrukssäljare till Norrköping
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det.
Införd: 2019-12-23
Sista ansökningsdag: 2020-01-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste