Ambitiös säljare till mediehus

Vi är en mediekoncern med höga ambitioner. Vi ger ut tidningarna Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, Maskinmarknaden och Grisföretagaren. Våra tidningars webbplatser ger våra läsare dagliga nyheter och affärsnyttiga informationstjänster. Vårt moderbolag Agriprim AB erbjuder våra kunder IT-konsulttjänster.

Annonssäljare

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa våra kunder och vårt företag att växa?

 

Vi söker till vår tidning Entreprenadaktuellt dig som är optimistisk, resglad, noggrann och social. Du har gott självförtroende och ett smittande positivt sinne. Känner du igen dig – hör av dig till oss.

 

Du kommer att jobba självständigt, strukturerat och trivas med utmaningen att hjälpa våra kunder till bättre affärer. Du ska älska att jobba både med datorn, telefonen och i möten med kunderna. Jobbet innebär både externa kundmöten och mycket kontakt på telefon. Du ska snabbt se kundernas behov och hjälpa dem till bättre marknadsföring, både i tidning och online. Du kommer både att få utveckla relationen med befintliga kunder och etablera relation med nya kunder.

 

Denna tjänst kräver att din familjesituation inte hindrar att du reser en hel del, främst inom Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Vår ömsesidiga ambition är såklart ett långt förhållande. Vår huvudort är Örebro. Vi har också kontor i Lidköping och på Vreta Kluster utanför Linköping. För denna tjänst ser vi helst placering i Örebro, men kan diskutera undantag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Mer information

Läs mer om oss på www.entreprenadaktuellt.se med flera webbplatser.

Ring gärna Stefan Ljungdahl, VD på 019-16 61 34.

 

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2020-01-24. Vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen tidigare om vi finner rätt kandidat.

 

Så söker du

Skicka oss ett e-brev där du berättar om dig själv, dina meriter, ditt löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Bilagor är välkomna.

Kontaktperson
Stefan Ljungdahl, 019-16 61 34
E-post: stefan@ja.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Nordfarm söker
Supporttekniker inriktning lantbruk
Nordfarm söker en driven och tekniskt kunnig supporttekniker med inriktning lantbruk till huvudkontoret i Norrköping.
Införd: 2020-01-13
Sista ansökningsdag:

Ragn-Sells Treatment & Detox söker
Engagerad Lantbrukssäljare till Norrköping
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det.
Införd: 2019-12-23
Sista ansökningsdag: 2020-01-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste