Brinner du för entreprenadbranschen? Bli vår redaktör!

På mediaföretaget Jordbruksaktuellt Sverige AB arbetar vi i händelsernas centrum för att bistå lantbruk- skog- och entreprenadbranschen med affärsnyttig information och nyheter. Utöver ständig rapportering på våra hemsidor och sociala medier, är våra främsta kanaler tidningarna som går ut i stora upplagor till företag inom jordbruk, skog och entreprenad. Vi ger ut tidningarna Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt och Entreprenadaktuellt, med flera.

Nu söker vi en ny redaktör

 

Som redaktör på Entreprenadaktuellt är din främsta uppgift att bevaka och rapportera om nyheter och händelser inom entreprenad, både inom och utanför Sveriges gränser. Du ska också granska och inspirera. I jobbet ingår att hålla nära kontakt med branschföretag och entreprenörer i Sverige samt med mediepartners och maskintillverkare internationellt. Du har mycket stor möjlighet att påverka ditt jobb och tidningens utveckling.

 

Vi förväntar oss att du är bra på att ta initiativ och bygga relationer. Vidare förutsätter såklart att du har en god förmåga att uttrycka dig i text och bild. Tjänsten förutsätter att du har möjlighet och vilja att resa och att du är duktig på engelska. B-körkort är ett absolut krav.

 

Härutöver kommer du att ingå som en del i vår storredaktion, där vi tillsammans planerar och ansvarar för att våra tidningar ständigt utvecklas och innehåller den främsta rapporteringen om våra branscher.

 

På Jordbruksaktuellt Sverige AB är vi 25 kollegor, utspridda på våra kontor i Örebro, Linköping och Lidköping. Placeringsort för tjänsten är i första hand Örebro. För erfaren branschkunnig reporter/redaktör kan vi diskutera alternativ placering.

 

Vi är också intresserade av att bredda vårt kontaktnät av branschkunniga frilansar.

 

Mer information

Läs mer om oss på www.entreprenadaktuellt.se med flera webbplatser.

Ring gärna Stefan Ljungdahl, VD på 019-16 61 34.

 

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2020-01-24. Vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen tidigare om vi finner rätt kandidat.

 

Så söker du

Skicka oss ett e-brev där du berättar om dig själv, dina meriter, ditt löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Bilagor är välkomna. 

Kontaktperson
Stefan Ljungdahl, 019-16 61 34
E-post: stefan@ja.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Nordfarm söker
Supporttekniker inriktning lantbruk
Nordfarm söker en driven och tekniskt kunnig supporttekniker med inriktning lantbruk till huvudkontoret i Norrköping.
Införd: 2020-01-13
Sista ansökningsdag:

Ragn-Sells Treatment & Detox söker
Engagerad Lantbrukssäljare till Norrköping
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det.
Införd: 2019-12-23
Sista ansökningsdag: 2020-01-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste