Vallberga Lantmän söker nötfodersäljare

Sista ansökningsdag: 2020-11-27

Som nötfodersäljare är du med och utvecklar foderaffären tillsammans med övriga säljare och hjälper våra kunder att hitta den optimala blandningen för just deras produktion. Det är därför viktigt att du har förmågan att förädla och vårda kontakten med kunderna. Det är också betydelsefullt att förstå kundernas behov och utmaningar för att gemensamt hitta lösningar som driver deras produktion och företag framåt.

Vi söker dig med relevant lantbruksutbildning. Erfarenhet av praktisk produktion samt säljarbete är meriterande. Det är även positivt om du har erfarenhet av att räkna foderstater och det är en förutsättning att du har goda kunskaper kring svensk mjölk- och nötköttsproduktion. Arbetet underlättas om du är nyfiken, engagerad, initiativrik, förtroendeingivande och brinner för affärer.
Tjänsten är heltid.  

Har du frågor kring tjänsten kontakta:
Nötfodersäljare Anna Ericsson på 0430-162 03, anna.ericsson@vallberga.nu eller
VD, Jörgen Karlsson på 0430-162 07, jorgen.karlsson@vallberga.nu

Personligt brev tillsammans med CV skickas till anna.ericsson@vallberga.nu

Vi kommer hantera ansökningarna löpande och kan komma att avsluta rekryteringsprocessen tidigare än sista ansökningsdag om vi hittar rätt person.
Sista ansökningsdag är 27 november 2020.


E-post: anna.ericsson@vallberga.nu
Företagets hemsida

Vallberga Lantmän är ett lantbrukskooperativ som ägs av ca 1000 medlemmar och vi är verksamma i Södra Sverige och utgår från Vallberga i Laholm. Vi omsätter drygt 600 mkr och tillverkar ca 120 000 ton foder årligen varav 60 % är till mjölk och nötköttsproduktion. Vi har en av Sveriges modernaste foderfabriker och vår specialitet är skräddarsydda blandningar till våra kunder och medlemmar. Förutom foder bedriver vi även spannmålshandel, förser lantbruket med förnödenheter såsom gödning, kem, utsäde och diesel. Vi har även en butik i Vallberga.


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Söderberg & Haak söker
Söderberg & Haak söker 3 st servicetekniker
Söderberg & Haak i Rosersberg, Kungälv och Staffanstorp söker servicetekniker.
Införd: 2020-11-16
Sista ansökningsdag:

Vallberga Lantmän söker
Vallberga Lantmän söker nötfodersäljare
Som nötfodersäljare är du med och utvecklar foderaffären tillsammans med övriga säljare och hjälper våra kunder att hitta den optimala blandningen för just deras produktion.
Införd: 2020-11-05
Sista ansökningsdag: 2020-11-27

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste