Indexator inviger ny anläggning i Finland

Industriföretaget Indexator i Vindeln utanför Umeå, växer och har invigt en ny anläggning för både försäljning, lager, reservdelar och support i Aura, utanför Åbo i Finland. Det skriver Indexator i ett pressmeddelande.

Den nya anläggningen är inriktad på Indexators produkt Rototilt som är en utrustning för grävmaskiner som gör att skopor och andra redskap kan roteras och tiltas i samma rörelse. Marknaden i Finland har under de senaste åren växt kraftigt och Indexator i Finland har haft en stark utveckling under hela 2008.

Indexator har sedan ett antal år haft en mindre verksamhet i Finland men i takt med att marknaden vuxit har behovet att stärka närvaron också ökat. Under det senaste året har Indexator i Finland expanderat i både försäljningsvolym, antal kunder och medarbetare. Därför är det ett naturligt steg för företaget att samla styrkorna och bygga ut verksamheten i samband med att den nya anläggningen öppnas.

De nya lokalerna som invigdes med Öppet hus den 2-3 oktober ligger i Aura ca 3 mil utanför Åbo i sydvästra Finland. I den ljusa och verksamhetsanpassade anläggningen finns utrymme för både kontor, kundmottagning, lager och försäljning av reservdelar. Indexator i Finland har nu fyra medarbetare.

Sedan tidigare har Indexator dotterbolaget Indexator GmbH i Tyskland och det nystartade Indexator Inc i Nordamerika.Artikeln publicerades måndag den 13 oktober 2008

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste