Ny marknadsplats för entreprenadbranschen

I slutet av december lanserades marknadsplatsen BytUpp – för entreprenörer, av entreprenörer.

Marknadsplatsen Bytupp.se lanserades i slutet av december 2019. Foto: Bytupp

– Vår egen frustration var startskottet för Bytupp. Vi saknade en marknadsplats anpassad för branschen där man med lätthet kan uppgradera och anpassa sin maskinpark efter säsong och behov. När vi började leta efter platser att annonsera på var alternativen få och vi upplevde att det var svårt att träffa rätt i sökfunktioner. Då kategorisering var bristfällig när det gällde våra typer av maskiner och tillbehör behövde våra annonser alltid vara nyast och ligga på första sidan för att överhuvudtaget upptäckas, skriver BytUpp i ett pressmeddelande.

I slutet av december presenterades betaversionen av bytupp.se, ett anpassat och enkelt verktyg med tydliga och anpassade kategorier och sökfunktioner. Bytupp.se kan användas av både privatpersoner och företag för köp, försäljning eller uthyrning av maskiner, redskap och andra fordon.

– Vi har skapat verktyget vi själva önskar, där annonserna kostar vad de borde kosta. En marknadsplats där man kan fokusera på det man vill och slippa extra krångel för att annonsera och marknadsföra sina grejer, skriver företaget i pressmeddelandet.

Bakom BytUpp står Johan Salinder, Rondellen Maskin. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 30 december 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste