Ny tiltrotator från Oil Quick och Engcon

OilQuick lanserar nya tiltrotator-serien OQTR-E i samarbete med Engcon på Con Expo-mässan i Las Vegas.

Tiltrotator ur OQTR-E-serien.

– Företagen har under en lång tid haft ett gott samarbete, men nu har vi valt att fördjupa detta ytterligare. Man kan antingen som våra konkurrenter, göra valet att kopiera produkter, eller så kan man som vi, välja att samarbeta för att nå framgång. Så säger Henrik Sonerud, vd på Oil Quick AB om sitt samarbete med företaget Engcon som resulterar i lanseringen av nya serien tiltrotatorer – OQTR-E.

– Engcon och OilQuick kompletterar varandra utmärkt och vi är övertygade om att vi kommer att hjälpa varandra att ytterligare stärka vår ledande ställning både när det kommer till fullautomatiska snabbfästen och tiltrotatorer kommenterar Stig Engström, ägare och grundare av Engcon AB.

Alla modeller kommer vara tillgängliga i alla länder där Oil Quick har försäljning idag. Serien har fem olika modeller för grävmaskiner från 6 ton upp till 33 ton. Produktionen är i full gång och några leveranser har redan lämnat fabriken.

Nya tiltrotator-serien vpremiärvisas på ConExpo-mässan i Las Vegas den 10-14 mars tillsammans med flera andra produkter. Oil Quick finns i monter F2876.

Pierre Kjellin
Pierre Kjellin
Tel: 070-781 89 57
E-post: pierre@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 11 februari 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste