Tidigare medarbetare får rollen som ny affärschef och vice vd

Bygg- och anläggningsföretaget i Aarsleff Sverige fortsätter att växa och rekryterar Victor Julin till Aarsleff Rörteknik som affärschef och vice vd.

I sin ambition att växa har Aarsleff Sverige valt att rekrytera den tidigare medarbetaren Victor Julin som ny affärschef och vice vd. Foto: Lisa Barryd

Aarsleff Rörteknik arbetar med innovativa lösningar inom schaktfri ledningsförnyelse och hjälper kommuner, företag och fastighetsbolag att på ett effektivt, hållbart och ekonomiskt sätt förnya ledningssystem i mark, industrier och fastigheter. Victor Julin kommer ansvara för att utveckla affärsområdet Mark och därmed bidra till fortsatt tillväxt för bolaget.

Tidigare medarbetare

Sedan tidigare har Victor en gedigen erfarenhet från branschen och kommer senast från företaget Serneke där han arbetade som anbudschef. Tidigare har han även haft rollen som marknads- och försäljningschef på Aarsleff Rörteknik i Sverige, vilket gör att han snabbt kommer kunna verkställa och utveckla bolagets strategi. Han tilldelas nu även rollen som vice vd och kommer ingå i bolagets ledningsgrupp.

Enligt Victor står bolaget inför en spännande resa och han ser fram emot att vara del av utvecklingen framåt.

– Aarsleffs metoder för schaktfri ledningsförnyelse gör att man minskar schaktingreppen för att byta ut gamla ledningssystem. På så sätt håller man nere både tidsåtgång, koldioxidutsläpp, kostnader och störningar för omgivningen. Jag ser mycket stora möjligheter att driva utvecklingen framåt ännu mer, säger han.

Strategisk tillväxt

Victor kommer enligt bolaget att bidra till den strategiska tillväxten framåt, med målet att fler kommuner, industrier och företag ska kunna förnya sina ledningssystem på ett effektivt och hållbart sätt. Victors återkomst till företaget är något som Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige ser fram emot.

– Jag och många medarbetare är glada över att välkomna Victor Julin tillbaka till Aarsleff och till sin nya roll. Victor kommer att bli en viktig nyckelspelare i bolaget och hans erfarenhet och kompetens från Aarsleff och branschen kommer att vara mycket mer värdefull på vår fortsatta tillväxtresa, säger han.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 019-16 64 60
E-post: madeleine@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 31 mars 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste