Entreprenad Live håller fast vid konceptet

Arrangörerna bakom Entreprenad Live är trots oroligheter kring corona positiva till årets mässa i början av september.

– Vi är positiva till Entreprenad Live i höst den tredje till femte september på Säve depå. Just nu har många det besvärligt men vi fortsätter följa riskbedömningar, riktlinjer och rekommendationer från svenska myndigheter och följer deras beslut, säger Hans-Erik Kristensson, projektledare för mässan. Foto: Ann-Louise Larsson


Planerna för höstens upplaga av Entreprenad Live på Säve flygplats i Göteborg fortgår och det med positiv anda, meddelar arrangörerna.

– Vi hoppas och tror som myndigheterna säger att problemet med Corona kommer att stabiliseras och vara under kontroll under sommaren och att vi därför utan problem kan genomföra mässan. Vi följer med andra ord vår ursprungliga plan och gör inga förändringar i dagsläget, säger mässans projektledare Hans-Erik Kristensson, i ett pressmeddelande.

Enkelt resande

Med fem månader kvar till en i stort sett fullbokad mässa räknar arrangörerna med ungefär samma omfattning som tidigare år.

– Vi tror också att Entreprenad Live, som är en regional mässa, fungerar väldigt bra i tider som dessa. 81 procent av våra besökare från mässan 2018 kom från Västra Götaland och Halland. Det betyder att det är lätt, enkelt och tidseffektivt att komma till mässan för dem. De mässor som kräver längre resor för besökarna kanske får det besvärligare i tider som dessa när resandet minskar.

Väl etablerad mässa

Att mässan nu arrangeras för fjärde gången i Göteborg är också av vikt. Mässan och mässområdet är väl etablerade hos besökare och utställare, menar Hans-Erik.

– Vi ser fram emot när vi kan lägga Corona-oron bakom oss och jobbar hårt för att Entreprenad Live blir lika bra och uppskattad som den brukar vara, avslutar han. 

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 31 mars 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste