Ljusskola ska ge säkrare arbetsplatser

Företaget TYRI, som jobbar med arbetsbelysning, har lanserat den webbaserade ljusskolan TYRI Light Academy för att sprida kunskap om vad bra arbetsbelysning verkligen är. 

 

Enligt PeO Axelsson, marknadschef TYRI Sweden, upplever man på företaget att kunskapen om vad bra belysning egentligen är och vad man kan göra med den generellt är låg. Foto: TYRI


Med den webbaserade utbildningen vill TYRI visa hur både produktiviteten och arbetsmiljön kan förbättras med hjälp av rätt belysning. Förutom det ska utbildningen ge en inblick i vilka nya innovationer som finns inom ämnet. Ljusskolan innehåller allt från skräddarsydda artiklar, filmade föredrag och verktyg som guidar besökaren genom arbetsbelysningsvärlden.

– TYRI Light Academy är den första plattformen i sitt slag i vår industri. I grund och botten handlar det om att vi ser att kunskapen generellt är låg om vad ljus egentligen är och vad man kan göra med det, ett faktum som gör att det finns risk att man tar felaktiga beslut som dessutom kan kosta mer än det behöver, säger PeO Axelsson, marknadschef TYRI Sweden, i ett pressmeddelande. 

Enligt PeO Axelsson, marknadschef TYRI Sweden, upplever man på företaget att kunskapen om vad bra belysning egentligen är och vad man kan göra med den generellt är låg. Foto: TYRI

Välgrundade beslut

Med hjälp av ljusskolan vill TYRI bidra med sin kunskap och hjälpa kunderna att skapa goda förutsättningar att fatta bättre och mer välgrundade beslut för sin verksamhet. 

– TYRI har över 40 års erfarenhet inom arbetsbelysning, och vi vill vara den främsta kunskapsgivaren inom området. De som jobbar med tunga fordon är väldigt måna om säkerhet och genom att vi delar expertisen från våra ljus-experter, tror vi att vi kan hjälpa till att förbättra både arbetsmiljö, säkerheten och skapa ökade intäkter som följd. TYRI Light Academy kommer uppdateras löpande med ny kunskap och insikter, så håll utkik.

Nytta för branschen

Enligt PeO går tanken bakom skolan i linje med hur man vill arbeta på företaget.

– Att sprida kunskap om arbetsbelysning tror vi är något som hela branschen kommer att ha nytta av, vare sig du är maskintillverkare, återförsäljare eller slutkund. Det händer väldigt mycket just nu inom arbetsbelysning och det kommer hända ännu mer i framtiden, därför vill vi hjälpa alla till att göra väl underbyggda val när det kommer till arbetsbelysning, säger PeO Axelsson.

 

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 019-16 64 60
E-post: madeleine@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 01 juni 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste