Fredheim Maskin AS återförsäljare för Sandvik Mobiles

Fredheim Maskin AS blev i början på maj återförsäljare för Sandvik Mobiles i Sverige. Företaget har sedan tidigare representerat Sandvik Mobiles på den norska marknaden.

 

Fredheim Maskin AS blir ny återförsäljare för krossar och sorteringsverk från Sandvik Mobiles på den svenska marknaden. På bilden Sandvik UJ440i och Sandvik US440i. Foto: Fredheim Maskin AS


Sandvik Mobiles har ett stort utbud av käftkrossar, konkrossar, och sorteringsverk, och hos Fredheim Maskin kommer Sandviks Q- , U-440 och U-300 finnas representerat. Redan nu finns 2020 års modeller redo för leverans på den svenska marknaden. 

”Vi har en stor tro på lösningar med 3-stegs krossning för bästa kapacitet och stenkvalité. U-440 rangen från Sandvik har visat en otrolig slitstyrka och drivsäkerhet i tuffa skandinaviska förhållanden. U-440 range ligger i viktklasserna 50–70 ton och alla är utrustade med Volvomotorer med den senaste motorteknologin.”, skriver Fredheim Maskin AS i ett pressmeddelande. 

Företaget kommer ha ett stort urval av Sandvik-maskiner på lager för att möjliggöra snabb leverans samt lång och kort uthyrning. Man kommer även erbjuda support och finansieringslösningar.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 16 juni 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste