AB Mek & Maskin blir en del av Kärcher AB

Som en del av strategin att finnas nära till hands och erbjuda hög service förvärvar Kärcher AB nu sin nuvarande återförsäljare AB Mek & Maskin. 

 

– Vi är mycket glada över att ha fått möjligheten till detta förvärv. Vi är övertygade om att övertagandet av vår nuvarande återförsäljare AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner kommer vara en viktig del av Kärchers fortsatta närvaro i området. Bolaget har en gedigen erfarenhet i branschen när det gäller förstklassig service, vilket gör att det kommer passa väl in i Kärcher AB:s strategi och höga ambitioner säger Nils Kloster, Regional President Kärcher Norden, i ett pressmeddelande. 

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner som har över 33 års erfarenhet av att saluföra och serva markvårdsmaskiner har i dag cirka 17 anställda med kontor i Vimmerby och Jönköping. Bolagets kunder finns främst inom offentlig verksamhet men också bland egna företagare och privatpersoner. År 2019 omsatte AB Mek & Maskin omkring 46 miljoner kronor

I och med Kärchers förvärv så tillträder nu Peter Svensson, chef för Aftersales och service på Kärcher AB, rollen som vd efter Niclas Samuelsson. 

 

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 22 juni 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste