Green Landscaping gör nyförvärv i Norge

Med sitt dotterbolag Gast Entreprenör tar nu Green Landscaping Group AB ytterligare ett steg in på den norska marknaden och förvärvar TH Anlegg.

 

Green Landscaping Group AB har genom dotterbolaget Gast Entreprenör tecknat avtal om att förvärva TH Anleggs verksamhet inom finplanering. 
Foto: Eszter Simone


I början av året gjorde Green Landscaping sitt intåg i Norge genom att förvärva Gast Entreprenör. Nu förstärks positionen i grannlandet genom ytterligare ett förvärv av TH Anlegg som levererar finplaneringstjänster i Osloområdet. 

– Att affären med TH Anlegg nu blivit klar känns mycket skönt. Vi har följt bolagets utveckling under en längre tid och ser att vi matchar varandra väl och kan addera ytterligare kundnytta tillsammans. Jag vill passa på att välkomna alla våra nya medarbetare till Gast Entreprenör och Green Landscaping Group, säger Lars-Ola Sterud, vd Gast Entreprenör, i ett pressmeddelande. 

TH Anlegg som bildades 2001 har i dag 14 anställda och omsatte under räkenskapsåret 2019 cirka 30 miljoner norska kronor. Bolaget kommer från och med tredje kvartalet 2020 utgöra en del av Gast Entreprenör som man sedan tidigare har lång affärsrelation med. 

 

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 07 juli 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste