Ett full-laddat samarbete mellan Bosch och Gardena

Bosch Power Tools och Gardena inleder nu ett samarbete Power for All Alliance som ska förenkla för användarna genom att erbjuda ett och samma 18 V-batteri som kan användas till flera verktyg av olika varumärken.

Genom samarbetet kommer hela Gardenas sortiment konvertera till Boschs 18 V-sortiment inför trädgårdssäsongen 2021. Foto: Bosch

– Detta ger användarna mer flexibilitet än någonsin tidigare och möjliggör för dem att kunna använda ett och samma 18 V-batteri till alla sina elverktyg, trädgårdsredskap, hushållsapparater och andra produkter från Bosch, Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner och Rapid, säger Henk Becker, ordförande för Robert Bosch Power Tools GmbH, i ett pressmedelenade.

Samarbetet Power for All Alliance spar kundernas tid, pengar och utrymme genom att batterier från olika märken ersätts med ett enda, menar företagen. Målet är att erbjuda användarna ett batterisystem för flera olika varumärken, oavsett om det är DIY-verktyg, trädgårds- och rengöringsverktyg eller hushålls- och fritidsapparater. 

– Våra användare letar efter ett starkt, pålitligt och mångsidigt batteri som de kan använda för många ändamål i och runt sitt hem och trädgård. Det är därför vi på Gardena beslutade oss för att gå samman med Bosch och utgöra grunden för det här samarbetet, säger Pär Åström, chef för Gardena, i ett pressmeddelande.

Kerstin Gauffin
Kerstin Gauffin
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 13 augusti 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste