App-styrd rörläggningslaser

Toppcon presenterar nu nya TP-L6, en mindre och mer flexibel rörläggningslaser med appfunktion, något som höjer både komfort och säkerhet. 

 

Topcons nya rörläggningslaser går att koppla till en mobil enhet, vilket enligt företaget ger ökad flexibilitet, användarvänlighet och säkerhet. 
Foto: Topcon


Rörlasern går att koppla till en mobil enhet via Bluetooth, vilket medför att användaren kan ställa in och göra ändringar direkt i mobilen. Det går bland annat att ställa in lutning, riktning samt göra flera konfigurationer från mobilappen, vilket minskar behovet av att fysiskt komma in o trånga brunnar och arbetet blir därmed både mer bekvämt och säkert. TP-L6 har även förbättrad batteritid.

– Topcon har länge varit ledande inom branschen med stora framsteg inom laserteknik; och nu är vi stolta över att fortsätta den framgången genom att föra mobilapp-anslutning och kontroll för det segmentet. TP-L6 är nästa steg för att ge våra laseranvändare förbättrad lönsamhet och en moderniserad strategi för den digitala arbetsplatsen, säger Murray Lodge, senior VP för Topcon Construction, i ett pressmeddelande. 

 

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 16 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste