Hon blir ny arbetsmiljöchef på Peab

Den 14 september tillträdde Cecilia Lundgren som ny arbetsmiljöchef för affärsområde Bygg och Anläggning inom Peab i Sverige.

 

Cecilia Lundgren är ny arbetsmiljöchef på Peab. Foto: Erik Mårtensson


Enligt Peab är arbetsmiljö och hälsa ett av de viktigaste områdena inom företaget, och företagets arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma med god säkerhetskultur.  Medarbetare får inte skadas eller bli sjuka på grund av sitt arbete. 

– Jag är mycket glad över att Cecilia blir en del av Peab. Med Cecilias gedigna erfarenheter inom arbetsmiljö och hälsa fortsätter vi att vidareutveckla vårt viktiga arbete inom dessa områden. Just denna vecka har vi vår årliga fokusvecka gällande arbetsmiljö då vi uppmärksammar dessa frågor ännu mer. Vi ligger långt fram, men vi ska komma ännu längre, säger Stefan Danielsson, affärsområdeschef på Peab, i ett pressmeddelande. 

På Peab kommer Cecilia leda företagets utveckling inom arbetsmiljöområdet, med fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete. 

–  Jag ser fram emot att börja på Peab. Det ska bli spännande och utvecklande att lära känna organisationen och fortsätta det viktiga arbetet inom arbetsmiljöområdet. Det finns mycket inom Peab som attraherar mig, inte minst att säkerhetskulturen är i fokus, säger Cecilia Lundgren.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 08 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste