använd ej" /> Nytt ansikte för Scantrucks lantbrukskunder - Entreprenadaktuellt

Nytt ansikte för Scantrucks lantbrukskunder

Scantruck är svensk generalagent för lastmaskiner från Manitou, en maskintyp som blivit allt viktigare för lantbruket. Nu presenterar man en ny försäljningschef för lantbrukssegmentet.

Johan Bawelin börjar smo försäljningsansvarig för lantbrukssegmentet hos Scantruck den 21 oktober och ser fram emot att möta både gamla och nya kunder. Foto: Scantruck

Lantbrukskunder blir allt viktigare för Scantruck, därför har man nu anställt Johan Bawelin som ny försäljningansvarig mot de gröna näringarna. Med 25 års erfarenhet av branschen ska Johan, som tillträder sin tjänst den 21 oktober, förstärka företagets säljorganisation.

-Johan kommer både att arbeta mot slutkund och hjälpa vår säljorganisation att nåt ut ännu bättre med Manitous starka maskinprogram mot lantbruket, säger Anker Lemvig som arbetar som business manager Sweden på Scantruck AB i ett pressmeddelande.

Känner igen mig

51 årige Johan Bawelin kommer närmast från en tjänst hos Söderberg och Haak i Kvänum.

-Jag har arbetat säkert 25 år mot lantbruket i Sverige och ännu längre än så med försäljning. Det är säkert många som känner igen mig från olika sammanhang då jag bland annat har ett förflutet på GJ Maskin, Lemken samt fem år som VD på Lely i Sverige, berättar Johan.

Riktigt Taggad

Hans primära arbetsområde sträcker sig från Gävle och söderut, här kommer han att besöka kunder och marknadsföra Scantrucks maskiner.

-Scantruck har ett väldigt starkt modellprogram med lantbruksanpassade maskiner hela vägen från deras kompaktlastare via de största maskinerna i MLA-serien upp till teleskoplastarna i olika utföranden. Vi vet att våra maskiner redan idag är väldigt uppskattade, men med ett ännu tydligare fokus mot lantbruket så vill vi att ännu fler ska få uppleva hur Scantrucks produktutbud kan underlätta deras vardag. Jag kommer att utgå hemifrån i mitt arbete men en stor del av jobbet blir naturligtvis att besöka slutkunder i deras vardag. I norra Sverige så samarbetar vi med Staffare AB och även på Gotland och i sydöstra Sverige samarbetar vi med återförsäljare, men övriga områden är det min uppgift att se till att vi ökar i. Jag är riktigt taggad på att komma igång, avslutar Johan Bawelin.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 16 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste