använd ej" /> Hon blir ny vd för Swecos projektlednings- verksamhet - Entreprenadaktuellt

Hon blir ny vd för Swecos projektlednings- verksamhet

Farah Al-Aieshy tar över rodret för Swecos projektledningsverksamhet och tillträder som ny vd. Med cirka 400 medarbetare blir hon nu en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp. 

 

Sedan 2017 har Farah Al-Aieshy erhållit flera ledande roller inom företaget och kommer närmast från rollen som regionchef för Swecos anläggningskonsulter i Stockholm. 

– Det känns otroligt spännande och jag är väldigt glad att få möjlighet att driva ett av Sveriges främsta projektledningsbolag. Jag ser fram emot att tillsammans med våra engagerade projektledare stärka verksamheten ytterligare för att ligga i framkant och bidra till våra kunders framgång, säger Farah Al-Aieshy i ett pressmeddelande. 

Med de cirka 400 medarbetare på verksamheten kommer hon ta över posten från och med den 15 oktober, efter Anna Yman som varit tillförordnad vd sedan juli 2020. 

– Farah är en uppskattad ledare med såväl medarbetare som kund och affär i fokus. Swecos projektledningsverksamhet är en viktig del av Sweco och ökar i betydelse för både Sweco som helhet och för våra kunder. Med Farah får vi en trygg och erfaren ledare som kan leda verksamheten till tillväxt, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige. 

 

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 28 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste