använd ej" /> Utökar med redskap för grävmaskiner - Entreprenadaktuellt

Utökar med redskap för grävmaskiner

Norje Smidesfabrik AB, som sedan tidigare tillverkar redskap för hjullastare, traktorer och truckar, kompletterar nu sitt utbud och börjar tillverka grävmaskinsredskap i den egna fabriken i Sölvesborg.

 

När redskap för grävmaskiner nu tagit plats i sortimentet har utbudet blivit mer komplett, menar Norje Smidesfabrik AB. På bilden syns företagets vd Jonna Hermansson. Foto: Norje Smidesfabrik AB


Efterfrågan på utrustning för grävmaskiner har enligt Norje Smidesfabrik varit stor från både kunder och återförsäljare, och arbetet att ta fram det nya segmentet har pågått under ett antal år.

– Vår utveckling av grävmaskinssortimentet har haft en målsättning att bidra till en hållbar miljö. Genom processen har vi lyckats ta fram produkter som ger en lägre bränsleförbrukning och effektivare och starkare redskap, säger Jonna Hermansson, vd Norje Smidesfabrik AB, i ett pressmeddelande. 

Företaget erbjuder både volymprodukter och specialanpassade redskap för kunden. Enligt företaget kan man tack vare ett flertal automatiserade produktionslinjer, hög kompetens och egen tillverkning erbjuda hela processen från skiss till färdig produkt.

Företaget meddelar även att de trots covid-19 varit förskonade, vilket har bidragit till att de har kunnat behålla personal, leverera redskap till sina kunder och återförsäljare samt utveckla ett nytt sortiment av utrustning. Nyckeln till framgången är enligt företaget personalens engagemang och den starka vi-känslan i hela verksamheten. 

 

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 09 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste