använd ej" /> Hydroscand förvärvar i Nyköping - Entreprenadaktuellt

Hydroscand förvärvar i Nyköping

Genom ett förvärv av bolaget Valles Slang & Hydraulik utökar Hydroscand nu sin verksamhet i Nyköping. 

 

Valles Slang & Hydraulik blir nu en del av Hydroscand. På bilden Hydroscands vd Per Ringqvist tillsammans med Björn Bardun, tidigare ägare av Valles Slang & Hydraulik. Foto: Hydroscand


Nuvarande ägaren till Valles Slang & Hydraulik, Björn Bardun, kommer följa med till Hydroscand. Från och med den första december kommer han jobba som servicetekniker på företaget med fokus på industrin i Nyköping/Oxelösund. 

– Björn har en bred kunskap om slang och ledningskomponenter, vilket i kombination med hans bakgrund inom försäljning ger oss mycket goda förutsättningar att skapa ännu fler långsiktiga affärsrelationer i regionen. Vi är mycket glada att få välkomna Björn till Hydroscand, säger Per Ringqvist, regionchef Östergötland/Södermanland på Hydroscand, i ett pressmeddelande. 

 

Hydroscand AB

Hydroscand AB är ett svenskt familjeföretag som i dag är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand finns representerat i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. 

Källa: Hydroscand

 

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 25 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste