Kramp öppnar hos Axima i Kalmar

Reservdels- och tillbehörsgrossisten Kramp flyttar in hos Axima i Kalmar. I den nya lokalen vid Flygstaden kommer Kramp att erbjuda sitt sortiment genom en ”shop in shop” lösning i samarbete med maskinhandelsfirman.

Genom sitt koncept med en utik i butiken erbjuder Kramp ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar till maskiner inom jord- och skogsbru, entreprenad och trädgård. Samarbetet med Axima i Kalmar blir företagets sjätte butik i Sveirge. Foto: Kramp

Kramp lever vidare i Kalmar, men nu i samarbete med Axima istället för Maskin Öst, som tidigare höll till i de lokaler där Axima nu byggt ut sin verksamhet.

– Vi ser fram emot att utveckla samarbetet med Axima och det är en gemensam glädje att vi kan fortsätta erbjuda Powered by Kramp-konceptet till lantbrukare i Kalmar. För lantbrukaren ger det en stor möjlighet till teknisk rådgivning och lokal support samtidigt som de kan handla tillbehör till sitt arbete på gården och i verkstaden säger Anders Carlson, vd på Kramp AB i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare finns konceptet hos fem andra företag, bland annat Staffare i Skellefteå och Söderberg och Haak i Kvänum. Butiken hos Axima blir Kramps sjätte, och kunder hos Axima kan också utnyttja sitt företagskonto där.

– Axima har under många år haft Kramp som en stor leverantör av varor i butik, reservdelar och underhållsartiklar för lantbruket. Därför var valet att driva vidare Powered by Kramp-butiken i vår Kalmar anläggning enkelt. Vi tror på ett fortsatt gott samarbete för att hålla våra kunder igång och minimera driftstoppen, samt att kunna erbjuda tillbehör till bra kvalité och pris, säger Andreas Ahlberg, inköpsansvarig för eftermarknad på Axima.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 15 december 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste