använd ej" /> Entreprenad Live blir online - Entreprenadaktuellt

Entreprenad Live blir online

Mässarrangörerna ­bakom Entreprenad Live tar nu mässan ännu närmare entreprenörerna genom att göra arrangemanget digitalt. Entreprenad Live Online lanserades den 26 november. 

 

Entreprenad Live Online är namnet på den nya digitala lösningen som Entreprenad Live har utvecklat under hösten och som lanserades den 26 november. illustration: Entreprenad live


Entreprenadaktuellt har ­tidigare rapporterat om ­beslutet att flytta fram Entreprenad live till 20–22 maj 2021 i Göteborg. Nu lanseras den även som digital mässa. 

”En digital version av den fysiska mässan där man kan hitta information, besöka utställarnas montrar, se ­filmer och bilder, interagera och skapa kontakt”, så beskriver arrangörerna eventet.

 Peter Eriksson på Entreprenad Live.

– Självklart har ­pandemin påverkat utvecklingen av vår nya digitala lösning. 79 ­procent av våra besökare anser att mässan är deras ­viktigaste kanal vid investeringar i maskiner och utrustning. Nu när vi inte kan träffas kände vi det som vår skyldighet mot branschen och våra kunder, att hitta nya lösningar att göra affärer, säger Peter Eriksson på Entreprenad Live, i ett pressmeddelande. 

Lösningen ska vara enkel för användaren att använda på mobilen, plattan eller datorn samt även för att utställare att presentera sig i sina montrar. Den digitala mässan ska enligt arrangörerna gå att besöka året om. 

– Precis som i den fysiska mäss-världen ser vi vår roll i den digitala, att skapa ett ramverk för vår bransch att träffas, säger Peter. 

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 17 december 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste